Karakayalar Tırmanış Bahçesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Karakayalar Tırmanış Bahçesi Eskişehir

Karakayalar Tırmanış Bahçesi, Eskişehir şehrinde doğa sporları tutkunlarına hizmet veren bir tırmanma merkezidir. 2005 yılında kurulan işletme, tırmanma sporunu sevenler için ideal bir ortam sunmaktadır.

Tarihçe

Karakayalar Tırmanış Bahçesi, doğa sporlarına olan ilgiyi artırmak ve tırmanma sporunu yaygınlaştırmak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde hem yerel hem de ulusal tırmanma camiasında önemli bir yere sahip olmuştur.

Fiyat Politikası

  • Günlük giriş ücreti: 50 TL
  • Ekipman kiralama: 20 TL
  • Özel tırmanma dersleri: 100 TL/saat

Önemli Özellikler

  • Doğa ile iç içe bir ortam
  • Farklı zorluk seviyelerinde tırmanma rotaları
  • Profesyonel eğitmenler eşliğinde tırmanma dersleri
  • Kafeterya ve dinlenme alanları
Karakayalar Tırmanış Bahçesi'ni tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Doğa ile iç içe tırmanma deneyimi yaşamak, profesyonel eğitmenlerden ders almak ve keyifli bir gün geçirmek için bu tırmanma bahçesini ziyaret edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Sivrihisar Karakayalar Tırmanış Bahçesi Yorumlar - 1

user308308

Eskişehir Karakayalar Tırmanış Bahçesi Kamp Alanı harika bir doğa deneyimi sunuyor. Tırmanış imkanları oldukça iyi düzenlenmiş ve güvenli. Kamp alanı temiz ve bakımlı. Çalışanlar ilgili ve yardımseverler. Manzara muhteşem. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

30 Eylül 2024
Pamir Çerçi

Pamir Çerçi

Tırmanmak için gidilebilir, zaten çoğu amatör ve bazı profesyonel dağcılar da burayı eğitim amaçlı kullanıyor. Park, piknik, kamp yapmak veya açık hava deneyimlemek için gidecekseniz Eskişehir merkeze daha yakın ve daha güzel yerler var. Kayalık ve taşlık bir yer olduğu için bilim kurgu filmlerindeki film setinin havasını az da olsa alabilirsiniz. Giriş ücretsiz.

2023:12:14 04:50:27
Aydan Arıtan

Aydan Arıtan

Eskişehir'den Sivrihisar minibüslerine binip çeşmede inebilir ve ordan yaklaşık 3 km boyunca yürüyerek alana ulaşabilirsiniz. Tırmanış rotaları çeşitli ve keyifli, şenlik sırasında rotaları boş bulmak zor olabileceğinden erkenden kalkmak gerekiyor. Şenlikte çeşitli yarışmalar ve etkinlikler düzenleniyor, eğlenceli ancak sessiz bir kamp yapmak istiyorsanız şenliğe gelmemenizi tavsiye ederim. Kamp alanında hem içme suyu hem de kullanma suyu olarak kullanabileceğiniz bir hayrat da bulunuyor.

2023:06:20 07:32:33
Demet Deniz

Demet Deniz

Kamp icin cok uygun bir tirmanis bolgesi.Dogasi, temizligi, imkanlari cok yeterli.Yuruyus parkurlari cok keyifli.Kamp alaninda otururken, koyun surusunun arasinda kalabiliyorsunuz. Inanilmaz keyifli.Sehir merkezine uzak oldugu icin, giderken tum ihtiyaclarinizi almaniz gerekir.Tirmanis ve kamp alani icerisinde tuvalet de var. Temizlik kismi tabiki biraz sorunlu, fakat bu da bizim (tuvaletleri kullananlarin) ayibi.Umumi bir cesmesi var. Bulasiklarinizi orada yikayabiliyorsunuz. Surekli su akmayabiliyor.LÜTFEN ALANDA ATEŞ YAKMAYIN!daha once ates yakmis kisilerin, dogaya nasil zarar verdigini goreceksiniz.

2021:08:03 10:13:57
Salih Sezen

Salih Sezen

Spor tırmanışı için Ankara ve Eskişehir'e yakın bir konumda. Şu ve tuvalet ihtiyacınızı karşilayabiliyorsunuz sık şu kesintileri yaşadık kamp esnasında ama..Dağcılık tutkunlarına iyi bir iple iniß tırmanış imkanı sunan karalamalar adını yakinindaki sessiz bir köyden aliyor ve gerçekten sessiz bir platonun tam ortasinda..Ulaşım da kolay

2023:09:12 07:44:48
Baturalp Aktepe

Baturalp Aktepe

Genelde birçok kurumun ve dağcılık kulübünün arama kurtarma tırmanış eğitimi verdiği tırmanış bahçesi. Kamp için oldukça uygun. Tuvaletler eski tip ancak sular akıyor. Kayalar mistik. Etrafta çöp olmaması bilinçli dağcıların buraya geldiğini gösteriyor. Keşke her yer temizlik açısından böyle olsa.

2022:05:18 09:49:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Sivrihisar 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı