Passage Cafe

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir Passage Cafe

Passage Cafe, Eskişehir şehrinde bulunan ve şehrin tarihi Odunpazarı bölgesinde yer alan bir kafedir.

Tarihçe

Passage Cafe, 2005 yılında açılmış olup, Eskişehir'in kültürel ve tarihi dokusuna uygun bir şekilde dekore edilmiştir.

Fiyat Politikası

  • Kahve ve çay çeşitleri: 10 TL - 20 TL arasında
  • Tatlı ve pasta çeşitleri: 15 TL - 30 TL arasında
  • Sıcak ve soğuk içecekler: 8 TL - 15 TL arasında

Önemli Özellikler

  • Tarihi atmosfer
  • Geniş iç mekan ve açık hava terası
  • Canlı müzik etkinlikleri
  • Özel etkinlik ve toplantı organizasyonları
Passage Cafe, Eskişehir'in tarihi ve kültürel dokusunu yansıtan bir mekandır. Geniş iç mekanı ve açık hava terası ile misafirlerine keyifli bir ortam sunmaktadır. Ayrıca düzenlediği canlı müzik etkinlikleri ve özel organizasyonlar ile de fark yaratmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Passage Cafe Yorumlar - 1

user308298

Eskişehir Passage Cafe Kafe oldukça keyifli bir mekan. İç dekorasyonu çok şık ve rahatlatıcı. Çalışanlar da son derece ilgili ve güleryüzlü. Menüdeki çeşitlilik de oldukça fazla. Kahveleri ve tatlıları da çok lezzetli. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Eylül 2024
Ravzanur Bektaş

Ravzanur Bektaş

Sunumları vs. gayet kaliteli. 4-5 aydır gidip geldiğimiz bir kafe, yemeklerin lezzetleri muazzam. Hijyen konusunda ise tek bir kusur bile görmedim. Eskişehir’de kesinlikle tavsiye edebileceğim kafelerden 🫶🏻🫶🏻

2023:10:04 13:23:41
Enbel EKŞİ

Enbel EKŞİ

Yaklaşık 10 yıldır ara ara kahvaltıya geldiğim yer. Eskiden harika kahvaltısı vardı. Uzun zaman sonra yeniden kahvaltıya geldik kahvaltının içeriğini değiştirmişler vasatın altına düşmüş. Muhtemelen son gelişimdi. Eskişehir için büyük bir kayıp olmuş, üzdü.

2024:01:14 13:59:43
Batu Bat

Batu Bat

Tavuk yemeği söyledik, kocaman bir tabakta ufacık bir tavuk parçası, biraz salata ve birkaç tane de patates geldi. Fiyatından tamamen bağımsız, bu nedir kamera şakası falan mı diye düşündük. Fiyat olarak ise ayrı rezalet, şehir genelinde ortalama fiyatlar ve porsiyonlar ortada, bilen bilir. Fine dining konseptinden vazgeçemiyorsanız gidin. Ama doymaya giden olursa patsocu Hatice teyzeye gitmiş gibi hissetmesi kaçınılmaz.Abartmıyorum tavuk diye koydukları tavuk porsiyonunun hepsini tekte ağzıma rahatlıkla sığdırabilirim. Müşterinin önce gözü, sonra karnı doymalı. İşletmeler normalde sırf müşterinin gözünü doyurmak için numara olarak küçük tabak falan kullanırlar ki aynı porsiyon büyük gözüksün. Bunlar ise zaten yavru kediye mama koyar gibi miktar koyup bir de üstüne tam tersi resmen dalga geçer gibi kocaman tabağa koymuşlar. Bir de koca işletmede bir ıslak mendil bile yoktu malesef.Düzenli olarak farklı şehirlerde de çeşitli lezzetler tadan birisi olarak fiyat/performans, lezzet ve porsiyonlama kıyaslaması ister istemez yapan birisiyim ve uzun zamandır bu denli bir rezalet yaşayıp böyle uzun yorum yazmak için enerjimi harcamamıştım.Şu noktadan sonra bu konularla ilgili en ufak aksiyon alsalar bile benim hayatımda hiçbir şey değişmeyecek çünkü bir daha zaten gitmeyeceğim. Ama belki bir yerlere yemeğe gitmeden önce Google yorumlarına bakanlar varsa diye sadece hayır işlemek ve içimi buradan da dökmek istedim.

2023:11:26 10:02:29
Zübeyde Gül Uslu

Zübeyde Gül Uslu

Eski kalitesinden ve hizmet anlayışından eser kalmamış maalesef bizim için kötü bir deneyim oldu. Boş sayılacak kadar az masa olmasına rağmen sipariş verebilmek için uzun süre bekliyorsunuz. Sebzeli wrap mini lavaşa yapılmış kadar küçüktü yanına sayılı patates kızartması konulmuştu. Wrapte soğan tadı çok baskındı ve soğanlar çok iri kesilmişti. Passage kebabı da çok kötüydü ne yazık ki köfte hazır paket köfte olarak kullanılmış, geri kalan et ürünleri de eser miktardaydı. Yanına ne bir garnitür ne de ızgara domates biber eklenmişti.

2023:12:16 15:28:58
Hüseyin Arı

Hüseyin Arı

Çok güzel bir akşam yemeği yedik aile gelinebilecek sakın mekanlardan birisitavsiye ederim

2023:09:21 17:32:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–23:00
  • Salı 09:00–23:00
  • Çarşamba 09:00–23:00
  • Perşembe 09:00–23:00
  • Cuma 09:00–23:00
  • Cumartesi 09:00–23:00
  • Pazar 09:00–23:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı