Eskişehir Kent Ormanı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Kent Ormanı

Eskişehir Kent Ormanı, Eskişehir şehrinde doğa ile iç içe vakit geçirmek isteyenler için harika bir destinasyondur. Kent Ormanı, ziyaretçilere yeşil alanlar, yürüyüş yolları, piknik alanları ve çocuk oyun alanları gibi birçok aktivite imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Eskişehir Kent Ormanı, 2005 yılında Eskişehir Belediyesi tarafından kurulmuştur. O günden bu yana şehir sakinlerine doğayla buluşma fırsatı sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Eskişehir Kent Ormanı'na giriş ücretsizdir. Ancak bazı aktiviteler için ücret talep edilebilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Yeşil alanlar ve temiz hava
  • Yürüyüş ve koşu parkurları
  • Piknik alanları ve mangal yapma imkanı
  • Çocuk oyun alanları
Eskişehir Kent Ormanı, şehir hayatından uzaklaşıp doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen herkes için mükemmel bir seçenektir. Burada stres atabilir, temiz hava alabilir ve sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Eskişehir Kent Ormanı Yorumlar - 1

user308290

Eskişehir Kent Ormanı Kamp Alanı doğanın içinde huzurlu bir ortam sunuyor. Kamp alanı temiz ve düzenli, tuvalet ve duş imkanları da oldukça yeterli. Ayrıca çevresinde yürüyüş yapabileceğiniz güzel doğa yolları bulunuyor. Ancak kamp alanının biraz daha geniş olması ve aktivite imkanlarının çeşitlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak keyifli bir kamp deneyimi yaşadım.

30 Eylül 2024
İbrahim Etem Türe

İbrahim Etem Türe

Çok güzel yürüyüş yolları, patikalar mevcut. Ormanın iç kısımları sessiz sakin sadece kuş sesleri var. Şehrin gürültüsünden uzaklaşıp kafa dinlemek için muazzam bir yer. Pazar günleri yürüşü efsane keyifli oluyor. Kesinlikle gidilmesi gereken bir yer. Tenis kotları ve buralarda tenis öğrenmek için kurs veriliyor. Çok başarılı.

2024:01:11 02:27:55
Müjdat Karadağ

Müjdat Karadağ

Oturma alanları ve yürüyüş parkuru olan bir ağaçlık alan. İçerideki köpeklerden korkmanıza gerek yok. Çevre düzenlemesi yapılırsa daha iyi bir olabilir.

2023:10:08 12:26:21
Sevda Aytaç

Sevda Aytaç

Orman güzel. Çam iğneleri temizlenirse iyi olur, yangın tehlikesine karşı.. Banklar konulmuş oturup dinlenmek için.. Kafe kapalı, kantin/büfe kapalı, ölmek istemiyorsanız yiyeceğinizi, içeceğinizi yanınızda götürün :-)

2023:08:04 13:33:46
Mustafa Tasci

Mustafa Tasci

Şehrin gürültüsünden uzaklaşıp kafa dinleyip nefes alınabilecek yegane yer.Birçok büyükşehirde bu imkan yok.Eskişehirliler kıymetini bilsin:)Umarım sayısı artar, kesilmez, azaltılmaz ve halkın ulaşabilmesi engellenmez.🙏🏻Temiz bırakılması, korunması sahip çıkılması umuduyla…

2023:08:22 11:41:24
Volkan “bubenimtakmaadım”

Volkan “bubenimtakmaadım”

Gayet güzel şehirden uzaklaşıp biraz sakinleşmek, temiz hava almak belkide biraz spor yapmak için gayet uygun bir yer. Ulaşım bir sorun eğer aracınız yoksa tramvaydan Osmangazi durağında inip yürümeniz gerekiyor. Anladığım kadarıyla önünde bir yerlerde otobüs durağı vardı araştırırsanız otobüs numarasınıda öğrenebilirsiniz. Bisikletle ise o tıp fakültesi bayırını çıkmak size kalmış çıkarım derseniz gayet çıkılabilir. Diger bir sorun ise çöpler. O kadar çok çöp yok tabi ama belli başlı yerlerde çöpler vardı keşke temiz tutmaya özen göstersek. Bu değinebildigim iki sorun haricinde herhangi bir şey gözüme çarpmadı. Arkadaşlarla, aileyle veya tek başınıza gidilebilecek boy boy ağaçlarla, tertemiz kokusuyla, sessizliğiyle insanı çeken gayet güzel bir orman.

2021:09:30 21:26:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı