Palmiye Cafe

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Palmiye Cafe Eskişehir

Palmiye Cafe, Eskişehir şehrinde yer alan bir kafe ve restorandır. 2005 yılında açılan işletme, misafirlerine lezzetli yemekler ve keyifli bir ortam sunmaktadır.

Tarihçe

Palmiye Cafe, Eskişehir'in merkezi bir konumunda bulunmaktadır. Yıllar içinde şehrin yerlileri ve turistler arasında popüler bir mekan haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Kahvaltı menüsü: 20 TL
  • Öğle yemeği menüsü: 30 TL
  • Akşam yemeği menüsü: 40 TL

Önemli Özellikler

  • Geniş ve ferah bir iç mekan
  • Deneyimli aşçılar tarafından hazırlanan lezzetli yemekler
  • Çeşitli içecek seçenekleri
  • Canlı müzik etkinlikleri
Palmiye Cafe, sıcak atmosferi ve lezzetli yemekleriyle Eskişehir'de tercih edilmesi gereken bir mekandır. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek veya iş toplantıları için ideal bir ortam sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Palmiye Cafe Yorumlar - 1

user308284

Eskişehir Palmiye Cafe Kafe harika bir mekan! Çalışanlar çok ilgili ve güleryüzlü, atmosfer çok sıcak ve samimi. Kahveleri de çok lezzetli, özellikle cheesecake'leri favorim. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir yer.

30 Eylül 2024
Betül Çelik

Betül Çelik

Vallahi burada resmen çocukluğuma gittim. Pöti kareli örtüleri, ağaçları ambiansı falan çok güzel. Adalarda hemen. Mekanın atmosferi çok hoşuma gitti. Oralet, çay, kahve, tost var. Oraletler 13 TL, çay 10 TL. Kredi kartı geçmiyor, yalnızca nakit geçiyor. Mekandakiler personel ilgili, kasadakiler düzgün. Kimse kimseyi rahatsız etmiyor. Çay kahve muhabbet yapıp, saatlerce fikirler tartışıp eve dönmelik. Ben buraya her fırsat bulduğumda gelirim. Hemn uygun, hem düzgün.

2023:10:05 17:01:21
Z.Sezen Aladağ

Z.Sezen Aladağ

Sık sık gidiyorum ortam o kadar tatlı ki her gittiğimde mutlu ayrılıyorum. Ödeme sadece nakit yapılıyor bu biraz yorucu.

2023:10:31 21:48:07
A. Y

A. Y

Porsuk çayı kenarında samimi bir işletme.Bahçe, üst kat ve balkon olmak uzere 3 bolumden olusuyor. Hafta ici sakin ancak hafta sonlari cok kalabalik oluyor. Aileniz ya da arkadaslarinizla vakit gecirebileceginiz guzel bir yer. Oyun oynamak isteyenler icin bircok secenek mevcut. Mekandaki urunler genel olarak taze ve lezzetli. Özellikle limonatalarini tavsiye ederim. Fiyatlar normal. Tek eksi yönu kredi karti gecmiyor olmasi.

2022:10:31 11:31:59
Ceyda Savkol

Ceyda Savkol

Zıkkım içmek için girdiğimiz ama bin pişman olduğumuz yerlerden biri zaten elit bir yer beklemeyin kıraathane usulü bir yer iki zıkkım siparişi verdikten sonra iki tane de su siparişi verdik normalde nereye giderseniz gidin bir şeyin gelmesini en fazla 15 dakika beklersiniz tam tamına 3 kere iki su söylemiştik dedikten sonra getirmek neden niye çok saçma fiyatlar ucuz ama bazı garsonların kafası çok dalgın bir daha gidilir mi muamma.

2023:12:26 20:33:21
Helin Koçak

Helin Koçak

Eskişehirin en iyi mekanlarından biri olabilir. Porsuğun kenarında harika atmosfere sahip nostaljik bi yer. Menü biraz sınırlı ama çay ve oralet içmeyi sevenler için ideal. Çeşitli oyunlar da var. Keyifli ve kaliteli vakit geçirilebilecek güzel bir yer. Tavsiye ederim.

2023:11:05 09:40:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–01:00
  • Salı 09:00–01:00
  • Çarşamba 09:00–01:00
  • Perşembe 09:00–01:00
  • Cuma 09:00–01:00
  • Cumartesi 09:00–01:00
  • Pazar 09:00–01:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı