Hey Joe Coffee Co.

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Hey Joe Coffee Co. Eskişehir

Hey Joe Coffee Co., Eskişehir şehrinde yer alan bir kahve dükkanıdır. 2015 yılında açılan işletme, misafirlerine lezzetli kahve çeşitleri ve atıştırmalıklar sunmaktadır.

Tarihçe

Hey Joe Coffee Co., kahve tutkunları için özel olarak tasarlanmış bir mekan olarak açılmıştır. Eskişehir'in kültürel dokusuna uygun bir şekilde dekore edilen dükkan, şehrin yerlileri ve ziyaretçileri tarafından sevilerek tercih edilmektedir.

Fiyat Politikası

Hey Joe Coffee Co.'da fiyatlar oldukça makul düzeydedir. Kahve çeşitleri ve atıştırmalıklar için uygun fiyatlar sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Çeşitli kahve seçenekleri
  • Lezzetli atıştırmalıklar
  • Şehrin kültürel dokusuna uygun dekorasyon
  • Keyifli ve sıcak bir ortam
Hey Joe Coffee Co., Eskişehir'de kahve keyfini en iyi şekilde yaşayabileceğiniz bir mekandır. Lezzetli kahve çeşitleri ve sıcak atmosferi ile misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Hey Joe Coffee Co. Yorumlar - 1

user308266

Eskişehir Hey Joe Coffee Co. Kafe, harika bir atmosfere sahip ve lezzetli kahveleriyle beni her zaman memnun ediyor. Çalışanlar da son derece ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle favori kafelerimden biri.

30 Eylül 2024
Explorer's Diary

Explorer's Diary

Cold brew içmek için özellikle tercih ettiğim bir mekan servisleri ve mekan konsepti çok güzel. Cold Brew portakal eşliğinde sunulmakta ve oldukça lezzetli ama sanmayın ki sadece cold brewi iyi red eye, americano ve flat lattesi de deneyip beğendiğimiz kahve seçenekleri. Tatlı denemek isterseniz brownie ve joe's puff mükemmel bir seçim olacaktır. Joe's Puffı tatlı severler için özellikle öneriyorum dışı hafif kıtır kat kat bir hamurdan içi hafif bir muhallebi ve marmelattan oluşuyor ve üzerine ekstra isteyeceğiniz çikolata ile tamamen bütünleşmiş bir lezzet halini alıyor.

2024:01:07 19:51:12
Zeynep Demiral

Zeynep Demiral

Mekan şık ve servis kaliteli. Ama maalesef aynı şeyi ürünleri için söyleyemeyeceğim. San Sebastian pasta vasattı, 2 çay istedik demleme earl grey var dediler, tamam dedik fiyat sormadan 200 TL para aldılar. 4 kupa çıktı ama 2. Kupalar zaten soğudu gitti. O çaydan o para alınır mı bilemiyorum, üzücü.

2023:11:15 21:01:35
Melike

Melike

Çok güzel bir ortamı var. Sohbet etmek için uygun. Ürünleri kaliteli ve lezzetli.

2023:09:03 12:47:00
Simge Nur Erten

Simge Nur Erten

Sadece atmosferi ile değil çalışanları ile öne çıkan bir cafe. Arkadaşlarınızla eğlenebileceğiniz rahat edebileceğiniz ama tek başınıza da takılabileceğiniz, insanlarla da kaynaşabileceğiniz inanılmaz bir yer. Özellikle kıvırcık saçlı kız ve kısa saçlı sarışın kız çok sevecen, samimi ve yardım sever. Onlara denk gelirseniz güzel bir kahve içip, iyi bir vakit geçireceğinize emin olabilirsiniz.

2023:12:06 18:44:14
Adem Tuna

Adem Tuna

Eskişehir gibi özgür rahat bir şehirde gidilecek en kötü mekan. Garsonları küstah, müdürü sorumsuz. Böyle rezil bir kafe görmedim. Gittiğimize pişman ettiler. Paramızla rezil olduk. Kahve dükkanı açacaklarına payvon açmaları gerekiyor. Başımızda garsonları eksik olmadı. Huzursuz ettiler bizi. Kimseye tavsiye etmiyorum.

2023:12:09 21:10:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–00:00
  • Salı 09:00–00:00
  • Çarşamba 09:00–00:00
  • Perşembe 09:00–00:00
  • Cuma 09:00–01:00
  • Cumartesi 09:00–01:00
  • Pazar 09:00–00:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı