Zeka Akil oyunları, Mustafa Kemal Atatürk Caddesi, Odunpazarı/Eskişehir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir Zeka Akıl Oyunları

Mustafa Kemal Atatürk Caddesi, Odunpazarı/Eskişehir adresinde bulunan Zeka Akıl Oyunları, ziyaretçilere eğlenceli ve zihinsel olarak meydan okuyan oyunlar sunmaktadır. İşletme, bulmacalar, labirentler, zeka oyunları ve daha birçok aktivite ile misafirlerine keyifli bir deneyim yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Zeka Akıl Oyunları, Eskişehir'de 2015 yılında açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana, ziyaretçilerine eğlenceli ve interaktif oyunlar sunarak birçok kişinin favori mekanı haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

İşletmenin fiyat politikası, oyun türüne ve süresine göre değişiklik göstermektedir. Genel olarak uygun fiyatlarla hizmet veren Zeka Akıl Oyunları, grup indirimleri ve özel etkinliklerle de müşterilerine avantajlar sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Çeşitli zeka oyunları ve bulmacalar
  • Interaktif ve eğlenceli aktiviteler
  • Uzman eğitmenler eşliğinde oyunlar
  • Grup etkinlikleri ve özel organizasyonlar
Zeka Akıl Oyunları, hem çocuklar hem de yetişkinler için eğlenceli ve öğretici bir deneyim sunmaktadır. Zihinsel becerilerinizi geliştirmek, eğlenceli vakit geçirmek ve arkadaşlarınızla keyifli bir gün geçirmek için mutlaka ziyaret etmelisiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Zeka Akil oyunları, Mustafa Kemal Atatürk Caddesi, Odunpazarı/Eskişehir Yorumlar - 1

user308260

Eskişehir Zeka Akıl oyunları, Mustafa Kemal Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir kitapçı. Mağazada geniş bir kitap yelpazesi bulunmakta ve çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımsever. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle ziyaret edilmesi gereken bir yer.

30 Eylül 2024
Hasan Çimen

Hasan Çimen

Çocuğunuz için en ideal zekâ ve akıl oyunlarını buradan bulabilir ve çocuğunuza en iyi oyun destegini deneyimli sayın ali arı hocam dan alabilirsiniz ...

2017:08:13 19:27:12
Duru Yayla

Duru Yayla

Aradığınız bütün zeka oyunlarını burada bulabilirsiniz, profesyonel hizmet teşekkürler ali hocam teşekkürler ilke hocam..,

2017:08:13 19:25:31
Zümrüdü Anka

Zümrüdü Anka

Ali bey hem çok ilgili, hem de işinde uzman bir insan. Okulumuz için yaptığımız akıl oyunu alışverişinde bize çok yardımcı oldu. Çocuklarımız tüm oyunları severek oynuyorlar.

2019:05:13 18:49:03
Elpa Teknoloji

Elpa Teknoloji

Zengin çeşit zeka oyunları bulabileceğiniz bir yer. İlgi alakalarından dolayı memnun kaldık. Herkese tavsiye ederim.

2020:10:11 10:52:16
Onur Gülhan

Onur Gülhan

Çalışanlar doğru yonlendirmeleriyle sevdiklerinize kaliteli zaman gecirecek oyunlar mevcut.Ben izmir den geldigimde mutlaka ugrar bir oyun alir çıkarım.

2017:12:20 15:04:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–00:00
  • Salı 08:00–00:00
  • Çarşamba 08:00–00:00
  • Perşembe 08:00–00:00
  • Cuma 08:00–00:00
  • Cumartesi 08:00–00:00
  • Pazar 08:00–00:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı