Vatoz Store

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Vatoz Store Eskişehir

Vatoz Store, Eskişehir şehrinde faaliyet gösteren bir butik mağazadır. Mağaza, genç ve dinamik tasarımlarıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Vatoz Store, 2015 yılında genç girişimciler tarafından kurulmuştur. Mağaza, açıldığı günden bu yana kaliteli ürünleri ve benzersiz tasarımlarıyla müşterilerin beğenisini kazanmaktadır.

Fiyat Politikası

Vatoz Store, uygun fiyatlarla kaliteli ürünleri müşterilerine sunmayı hedeflemektedir. Mağazada geniş fiyat aralıklarında ürünler bulunmaktadır.

Müşteri Hedef Kitlesi

  • Gençler
  • Modaya ve trendlere ilgi duyanlar
  • Kaliteli ve farklı tasarımları tercih edenler

İşletmenin Farklılıkları

  • Benzersiz tasarımlar
  • Kaliteli ürünler
  • Genç ve dinamik bir atmosfer
Vatoz Store'u tercih etmeniz için birçok neden var. Mağazada bulunan ürünlerin kalitesi ve benzersiz tasarımları, genç ve dinamik bir ekip tarafından sunulmaktadır. Ayrıca uygun fiyat politikasıyla da müşterilerine avantajlar sunmaktadır. Vatoz Store, modaya ve trendlere önem veren herkes için ideal bir alışveriş noktasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Vatoz Store Yorumlar - 1

user308238

Eskişehir Vatoz Store Kitapçı, geniş bir kitap yelpazesi ve sıcak bir atmosferi ile benim favori kitapçılarımdan biri haline geldi. Çalışanların ilgisi ve yardımseverliği de oldukça memnun edici. Her zevke hitap eden kitapları bulmak mümkün. Kesinlikle her kitapsevere tavsiye ederim.

30 Eylül 2024
Engin Dikmen

Engin Dikmen

Çok güzel bir mağaza aradığımız Animeyi bulduk. Tavsiye ederim.

2023:11:15 15:30:08
Özlem Aydın

Özlem Aydın

Öncelikle yoldan geçerken kendini içine çeken çok sıcak bir havası var. Çok farklı , değişik orjinal ürünlerin satıldığı bir mağaza.Eskişehir in gothic veya motorcu mağazası denilebilir ancak daha da fazlası Eskişehir Anime dükkanı gibi. Ağırlıklı olarak anime, gothic ve motorcu giyim, takı, çanta ve aksesuarları satılıyor.Her yerde aradığım piercing modellerini orada buldum. Çalışanlar ilgili ve güleryüzlüler, ellerinden geldikçe yardımcı olmaya çalışıyorlar.Diğer mağazalardaki gibi başınıza dikilip size hırsızmışsınız gibi davranmıyorlar.Fiyatlar inanılmaz uygun.

2022:01:29 05:59:29
Mustafa Karasu

Mustafa Karasu

Turnuva için Antalyadan Eskişehir e geldim. 5 gün boyunca her yeri gezme fırsatım oldu. Ama şu kadar diyebilirim ki burası Eskişehirin en Cool mekanı. Sadece merak edip içeri girmiştim. Ama içeride o kadar ilginç ve hiç bir yerde olmayan güzel şeyler var ki hem Antalyadaki tüm yakın arkadaşlarıma hem de aileme hediyeler alıp çıktım.Fiyatlarda gayet uygundu.

2022:03:28 14:09:49
Baran Dönmez

Baran Dönmez

Çok samimi ve eşya türevinin bol olduğu bir yer. Fiyatlar ise ayrı efsane. Bayıldık.

2023:06:17 09:57:11
Gökhan Savcı

Gökhan Savcı

Ağırlıklı gençlere hitap eden , gerçekten gidilmeye değer çok harika bir yer. Eskişehir e değer katan bir mağaza.

2022:03:28 14:22:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–00:00
  • Pazar 10:00–00:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı