Başkent Kitap Kırtasiye

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Başkent Kitap Kırtasiye Eskişehir

Başkent Kitap Kırtasiye, Eskişehir şehrinde kitap ve kırtasiye ürünleri satan bir işletmedir. 1995 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ürünler ve hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

1995 yılında Eskişehir'de kurulan Başkent Kitap Kırtasiye, o günden beri şehirdeki kitapseverlere ve öğrencilere hizmet vermektedir. Yıllar içinde geniş bir ürün yelpazesi ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla müşterilerinin güvenini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

Başkent Kitap Kırtasiye, uygun fiyat politikasıyla dikkat çekmektedir. Her bütçeye uygun kitap ve kırtasiye ürünleri sunarak müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Öğrenci dostu kampanyalar
Başkent Kitap Kırtasiye, geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatları ve öğrenci dostu kampanyalarıyla Eskişehir'deki kitapseverlerin ve öğrencilerin tercih ettiği bir işletmedir. Kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla her zaman müşterilerine en iyi alışveriş deneyimini sunmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Başkent Kitap Kırtasiye Yorumlar - 1

user308198

Eskişehir Başkent Kitap Kırtasiye Kitapçı, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmetiyle benim favori kitapçılarımdan biri. Her türlü kitabı bulabileceğiniz gibi kırtasiye ürünleri de oldukça çeşitli. Çalışanları da son derece yardımsever ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Eylül 2024
J.J Henimex

J.J Henimex

yani bu okul acılıs sürecinde eger bir okulun kitaplarıyla anlıslmıssa bunların tedarik sürecinin dogru duzgun yonetilmesi ve temin edilmesi gerek. Telefon ediyoruz kitap geldi diyorlar gidince kitap yok diyorlar. Tamam okul başlangıcı yoğun ve kalabalıksın ama sizin işiniz bu kapasiteniz yeterli değil ise boyle bir sürece dahil olmayacaksınız.

2023:09:27 19:09:20
HAYAT'A MOLA

HAYAT'A MOLA

Defter fiyatları uygun. Kitap fiyatları normal. Çalışanlar çok ilgisiz. Sesleniyorum bir bakarmısınız diye herkes bir birinin gözüne bakıyor. Kendim arar bulurum alırım diyorsanız çok iyi ve kaliteli bir yer

2023:09:16 07:57:02
Neslihan Eraslan

Neslihan Eraslan

Deprem bölgesinden geldiğimi söyleyince indirim yaptılar o kadar sıcakkanlı davrandılar ki keşke karşılaştığımız tüm işletmeler böyle olsa tekrardan teşekkür ederim … Böyle durumdalarda bir sıcak hoşgeldin kelimesi bile insana çok iyi geliyor. İyi satışlar diliyorum kendilerine

2023:03:09 13:54:19
Muhsin URTEKİN

Muhsin URTEKİN

Ürünler kaliteli ve fiyatlar uygun.

2023:11:07 13:12:24
Emin Irmak - Eskişehir

Emin Irmak - Eskişehir

Merkezi bir yer. Fakat işleten kişiler daha güler yüzlü olabilir.

2023:07:13 08:17:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:30
  • Salı 08:30–19:30
  • Çarşamba 08:30–19:30
  • Perşembe 08:30–19:30
  • Cuma 08:30–19:30
  • Cumartesi 08:30–19:30
  • Pazar 08:30–19:30

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı