Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir D&R

D&R, Eskişehir şehrinde bulunan bir kitap ve müzik mağazasıdır. 1997 yılında kurulan D&R, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

D&R, Türkiye'nin önde gelen perakende kitap ve müzik mağazalarından biridir. 1997 yılında İstanbul'da ilk mağazasını açan D&R, hızla büyüyerek Türkiye genelinde birçok şehirde şubeler açmıştır. Eskişehir şehrindeki mağazası da 2005 yılında hizmete girmiştir.

Fiyat Politikası

D&R, geniş ürün yelpazesiyle her bütçeye hitap etmektedir. Kitap, müzik, film, oyun ve hediye ürünleri gibi çeşitli kategorilerde ürünler sunan D&R, uygun fiyatlarıyla da dikkat çekmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Uygun fiyatlar
  • Yenilikçi ürünler
D&R, Eskişehir'de kitap ve müzik alışverişi yapmak isteyen herkes için ideal bir alışveriş noktasıdır. Geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatları ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı D&R Yorumlar - 1

user308174

Eskişehir D&R Kitapçı mağazası geniş ürün yelpazesi ve düzenli raflarıyla kitapseverler için harika bir alışveriş deneyimi sunuyor. Çalışanların ilgili ve yardımsever olması da ayrıca memnuniyet verici. Ancak bazen raflar arasında gezinirken biraz karışıklık olabiliyor. Genel olarak, alışveriş yaparken keyif aldığım bir yer.

29 Eylül 2024
Yasin Türk

Yasin Türk

Birçok kitap çeşidi oyuncak kırtasiye çeşidi plaklar mevcut espark içinde büyük bir mağaza geniş ferah magaaa düzenlemesi gayet güzel çalışanlar bisey sormadığıniz sürece yanınıza gelmezler.ama fiyatlar dışarıya göre pahalı

2023:04:08 17:10:37
kaan takil

kaan takil

Aradığın ürünleri bulmak biraz zor. Mağaza düzeni çok karışık bunun yanında ürünlerde olması gereken yerde değil. Örnek 1 çeşit kalem gözünde 5 çeşit kalem var.

2023:12:24 21:59:24
Ahmet Anıl

Ahmet Anıl

D&R'ın Espark içinde oldukça güzel konuma sahip şubesi. İçi oldukça geniş ve ferah. Genelde sakin olduğundan rahat gezilebiliyor. Ürün çeşitliliği güzel. Fakat iş bir ürüni aramaya geldiğinde sıkıntı başlıyor. Özellikle kitap bölümü çok düzensiz. Türler, yazarlar ve yayın evleri birbirine karışmış. Çalışanlardan yardım istediğiniz zaman onların da yardıma ihtiyacı olduğunu görüyorsunuz. Hobi, oyuncak ve elektronikte sıkıntı çok büyük değil. Aradığınızı daha kolay buluyorsunuz. Fiyatların eskisi gibi makul olmadığı bir gerçek. Fakat bazı bölümlerdeki ürünler aşırı pahalı Özellikle kırtasiye bölümünden uzak durmanızı tavsiye ederim. Vakit geçirmek için ideal fakat alışveriş için zor bir yer.

2021:11:18 15:29:08
Sibel Güngör

Sibel Güngör

1 yıldızı içeride tütsü yakmalarından kırıyorum. Tütsü kokusu ki doğal tütsü değil inanılmaz derecede beni ve benim gibileri rahatsız ediyor. Aşırı parfüm bile rahatsız ediyorken ortalığa duman çıkartan yapay, kimyasal bir duman hiç sağlıklı değil. Yetkililer dikkat ederse sevinirim. Onun dışında çalışanları ile ortamı ile güzel sevimli tipik bir D&R❤

2023:12:17 09:41:18
Enes Kartal

Enes Kartal

Kitap bölümü diğer D&R mağazalarına göre biraz daha toplu. Diğer bölümler de derli toplu. Ancak aradığınız bir ürünü bulabilmek için mutlaka mağaza çalışanlarına danışmanız gerekiyor. Eğer mağaza çalışanları müsait değillerse kendiniz bağağı bir mesai harcıyorsunuz.

2023:08:16 03:36:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı