İnsancıl Sahaf Kitabevi Adalar Şubesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

İnsancıl Sahaf Kitabevi Adalar Şubesi

İnsancıl Sahaf Kitabevi Adalar Şubesi, Eskişehir şehrinde kitap severlere hizmet veren bir kitabevi şubesidir. İşletme, geniş bir kitap koleksiyonu ile müşterilerine kaliteli ve çeşitli kitaplar sunmaktadır.

Tarihçe

İnsancıl Sahaf Kitabevi Adalar Şubesi, 2005 yılında kitapseverlerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak büyümüş ve Eskişehir'deki önemli kitapçılardan biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

İnsancıl Sahaf Kitabevi Adalar Şubesi, uygun fiyatlarla kaliteli kitapları müşterilerine sunmayı hedeflemektedir. Ayrıca düzenli olarak indirim ve kampanyalar düzenleyerek kitapseverlere ekonomik alışveriş imkanı sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş kitap koleksiyonu
  • Uygun fiyatlar
  • İndirim ve kampanyalar
  • Alanında uzman personel
İnsancıl Sahaf Kitabevi Adalar Şubesi, zengin kitap seçenekleri, uygun fiyatları ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir kitabevi olarak öne çıkmaktadır. Kitap alışverişlerinizde kaliteli hizmet ve geniş seçenekler arıyorsanız, mutlaka bu şubeyi ziyaret etmelisiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı İnsancıl Sahaf Kitabevi Adalar Şubesi Yorumlar - 1

user308152

Eskişehir İnsancıl Sahaf Kitabevi Adalar Şubesi gerçekten harika bir kitapçı. Çok geniş bir yelpazede kitap bulabilirsiniz ve çalışanları da oldukça ilgili ve yardımsever. Kitap fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle her kitapsevere tavsiye ederim.

29 Eylül 2024
Yusuf Ziya Aman

Yusuf Ziya Aman

Yıllardır kitaplarımı buradan alıyordum ancak yılbaşı sabahında gidip birkaç kitap aldığımda o gün kitaplara zam geldiği söylendi. Esnaflığına güvendiğim için yine de sorgulamadan aldım. Ancak sonrasında merakımdan başka popüler bir mağazaya sorduğumda %40 daha ucuz fiyat verdi. Aradan birkaç gün geçsin başka bir mağazaya sorayım belki zam gerçekten etkilidir dedim. İzmir’e geldiğimde başka bir mağazaya sordum yine %30 (Toplu aldığım için 2 kitap parasına denk geliyor) civarlarında daha uygun fiyat verdi. Bir daha İnsancıl a uğrar mıyım? Kitaba verdiğim paraya üzüldüğüm için değil ama oraya güvenen öğrencisinden çalışanına binlerce kişinin güvenini bende kırdığı için asla… Siz de fiyatını araştırmadan almayın derim.

2024:01:03 05:33:14
Mustafa

Mustafa

İkinci el ve yeni kitapları, dergileri çok uygun fiyatlara okuyucuya ulaştıran çok değerli bir kitapçı. Okuduğunuz kitapları geri verip başka kitaplar almanızı ve her alışverişte puan kazanarak indirim alabileceğiniz bir sistemleri de mevcut. Toplumun bilgi ve kültür seviyesini artırmaya yardımcı olmalarından dolayı teşekkür edilmeli. Eskişehire gelindiğinde uğramadan geçmemeli.

2023:01:17 18:04:14
Ali uğur Tamdoğan

Ali uğur Tamdoğan

Farklı bir şehirden gelip birkaç birşey almak istemiştim fiyat olarak gayet uygun hediyelik eşya fiyatları çerez parası diyebilirim çeşitlilik açısından da oldukça zengin herkese tavsiye ederim 100 liraya 10 parça ürün alır çıkarsınız tasarım olarak çok güzel basic bir tasarımı var içerinin. içerideki personel tavrı olarak çok memnun kaldım

2023:11:18 20:01:02
Yasin Türk

Yasin Türk

Birçok yazarin güncel ve eski kitap cesitlerini bulabilceginiz bakarken vaktinizin nasıl geçtiğini anliyamiyacağiniz güzel bir yer

2022:08:05 19:49:51
Okan Bozkurt

Okan Bozkurt

Kitap üzerine herşey burada. Kaliteli ve hesaplı alışveriş

2024:01:01 14:10:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:00
  • Salı 09:00–22:00
  • Çarşamba 09:00–22:00
  • Perşembe 09:00–22:00
  • Cuma 09:00–22:00
  • Cumartesi 09:00–22:00
  • Pazar 09:00–22:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı