İtalik Sahaf Kitabevi Kırtasiye, Dergi, Puzzle, Hobi Ürünleri

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

İtalik Sahaf Kitabevi Kırtasiye, Dergi, Puzzle, Hobi Ürünleri - Eskişehir

İtalik Sahaf Kitabevi, Eskişehir şehrinde kitap, kırtasiye, dergi, puzzle ve hobi ürünleri gibi çeşitli ürünleri müşterilerine sunan bir işletmedir.

Tarihçe

İtalik Sahaf Kitabevi, 2005 yılında Eskişehir'de kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ürünleri ve geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

İtalik Sahaf Kitabevi, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı ilke edinmiştir. Her bütçeye uygun seçenekler bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ürünler
  • Uygun fiyatlar
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet
İtalik Sahaf Kitabevi, zengin ürün çeşitliliği ve uygun fiyatları ile müşterilerin tercih ettiği bir işletmedir. Kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla her zaman öne çıkmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı İtalik Sahaf Kitabevi Kırtasiye, Dergi, Puzzle, Hobi Ürünleri Yorumlar - 1

user308118

Eskişehir İtalik Sahaf Kitabevi gerçekten çok geniş bir ürün yelpazesine sahip. Hem kitap alışverişi yapabileceğiniz hem de kırtasiye, dergi, puzzle ve hobi ürünleri bulabileceğiniz bir mekan. Çalışanları da oldukça ilgili ve yardımsever. Kesinlikle herkesin ziyaret etmesi gereken bir yer.

29 Eylül 2024
A. Y

A. Y

Konum itibariyle merkezi bir yerde. Genis bir alana sahip.Üst katında yeni kitaplar, alt katında ikinci el kitap bulunuyor. Okuduğunuz ya da ihtiyaciniz olmayan kitapları da ikinci el olarak satabiliyorsunuz ancak hic tavsiye etmem cunku yok denecek kadar az fiyat biciyorlar,gercekten komik rakamlar. Fiyatlar da gereksiz bir pahalilik icinde, sifir kitaplar ile 2.eller arasinda cok az fark var. Calisanlar asiri ilgisiz. Sahaf arastirmasi icin iyi bir yer degil. Tavsiye etmiyorum.

2022:11:01 12:45:14
Gonca Parlak

Gonca Parlak

Birkaç kez gidip 2. el test kitabı aldım bazılarının fiyatlari gerçekten çok uygun ancak bazıları da komik şekilde çok saçma. Sıfır görünen (paketli) bir test kitabı aldım,internetteki fiyata göre 10 tl ucuzdu, soru çözüm videosuna ulaşmak için kare kod gerekiyordu ancak kitap "korsan basım" olduğu için uygulamasını kullanamıyorum .Kısaca tavsiye edebileceğim bir yer değil.

2023:12:02 12:07:27
Sümeyye Nur

Sümeyye Nur

İlk defa mı ne girmiştim, belki uygun fiyatlı bir şeyler bulurum diye. Bir de elimdeki 5-6 kitabı da ikinci el olarak vermiş olurum diye. Elimdeki kitaplara çok komik bir rakam verdiler yine de kabul ettim, aldığım kitap gerçekten uygun oldu. O da tevafuken bulduğum bir kitaptı yoksa gerçekten hiçbir kitap uygun fiyatlı değil. İnternette ikinci eller daha uygun. Kat kat hem de...

2023:09:23 20:34:26
Celal Kirdar

Celal Kirdar

Kütüphane gibi sınıflaması ve muazzam alanıyla görülmesi gereken bir kitapçı. Kitap kurtları için nefis bir zaman geçirme mekanı. 2. El kitap alım satımı yapılması da değerini arttırıyor.

2018:06:09 17:53:36
Eylem

Eylem

Kasa da duran kadının suratsızlığı mı desem yoksa fiyat belirleme konusundaki vahşi tutumları mı desem Eskişehir'deki en berbat kitapçı olduklarını nasıl anlatsam hiç bilemedim doğrusu

2023:09:21 10:20:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı