Adam’s Lounge

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Adam's Lounge Eskişehir

Adam's Lounge, Eskişehir şehrinde bulunan bir eğlence ve dinlenme mekanıdır. 2010 yılında açılan işletme, misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Adam's Lounge, Eskişehir'in en popüler eğlence mekanlarından biri haline gelmiştir. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kendini sürekli geliştirmiştir.

Fiyat Politikası

  • Yiyecek ve içecek fiyatları uygun ve makul seviyededir.
  • Özel günlerde ve etkinliklerde farklı fiyatlandırma politikaları uygulanabilir.

Önemli Özellikler

  • Geniş iç mekan ve açık hava alanı seçenekleri
  • Canlı müzik ve DJ performansları
  • Kaliteli ve lezzetli yemek seçenekleri
  • Özel etkinlik ve partiler için rezervasyon imkanı
Adam's Lounge, samimi atmosferi, kaliteli hizmet anlayışı ve eğlenceli etkinlikleriyle Eskişehir'de tercih edilmesi gereken bir mekandır. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek için ideal bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Adam’s Lounge Yorumlar - 1

user308069

Eskişehir Adam's Lounge Bar, harika bir atmosfere sahip bir mekan. İçeri girdiğiniz anda sizi sıcak bir karşılama ve güler yüzlü personel karşılıyor. Kokteylleri oldukça lezzetli ve fiyatları da oldukça makul. Müzik seçimi de oldukça başarılı. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebileceğiniz bir mekan. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Eylül 2024
Enes Kılıç

Enes Kılıç

Yorum dahi yapmıyorum yorumu fotoğraflara bırakıyorum. 95 TL lik açık büfe kahvaltısından sadece peynir yiyebildim. Bari patatesleri kızartmayı becerebilseydiniz hakaret eder gibi içi çiğ patates veriyorsunuz müşterilerinize.

2022:10:07 07:27:54
Semire Özdemir

Semire Özdemir

3 çeşit kahvaltı ürünü ve iki çay istedik, ürünlerin ve çayın birlikte gelmesini rica ettik. Çok gecikmeli olarak 1 ürün geldi. Neredeyse mekandan çıkmak üzere hareketlendiğimizde 15- 20 dk gecikmeli olarak diğer iki ürünü getirdiler. Gelen ürünlerin lezzeti düşük, pişme derecesi ayarlanamamıştı. Ayrıca mekan hijyen açısından sınıfta kaldı.Patatesli gözleme siparişimizde kullandıkları patatesin kızartılmış patateslerden oluşması bizi hayrete düşürdü...Siz siz olun gezi planınızı böyle bir mekan ile mahvetmeyin..

2022:08:19 21:50:10
Mustafa

Mustafa

Açık büfe kahvaltısını denedim. Civarında serpme kahvaltı fiyatına açık büfe kahvaltı sunuyor olması gayet iyiydi. Ürün çeşitliliği ve kalitesi de fiyata göre çok iyi denilecek seviyede. Et ürünleri( sucuk salam vs) tavuk ürünleri ama bu fiyata bunları sunuyor olması bile bir seydir. Bence kahvaltida fiyat performans olarak beş yıldızı hak eden bir müessese.

2022:03:16 15:09:15
Nilüfer Pınar Kılıç

Nilüfer Pınar Kılıç

Mekan geniş ve ferah. Biz adina aldandik girdik. Adı Ali dayının yeri falan olabilir. Müzikler pop arabesk karışımı.Yemekler kötü. Servis yavaş. Sadece kampanyada bira içmek için girilebilir o da müzik zevkinize uyuyorsa.

2022:09:24 17:12:45
Ahmet Mesut Polat

Ahmet Mesut Polat

6 adet Carlsberg biraCipsZeytinTurşu252 TLMekan kalabalık değil, güzel, müzikler idare eder

2022:12:13 20:02:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–02:00
  • Salı 10:00–02:00
  • Çarşamba 10:00–02:00
  • Perşembe 10:00–02:00
  • Cuma 10:00–02:00
  • Cumartesi 10:00–02:00
  • Pazar 10:00–02:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı