Fakülte Performance Hall

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Fakülte Performance Hall Eskişehir

Fakülte Performance Hall, Eskişehir şehrinde bulunan bir etkinlik mekanıdır. 2010 yılında açılan bu mekan, çeşitli konserler, tiyatro oyunları, dans gösterileri ve diğer kültürel etkinliklere ev sahipliği yapmaktadır.

Geniş ve modern bir sahne ile donatılmış olan Fakülte Performance Hall, her türlü etkinliğe uygun bir ortam sunmaktadır. Ayrıca, akustik düzenlemeleri sayesinde ses ve müzik performansları için ideal bir mekandır.

  • Çeşitli kültürel etkinliklere ev sahipliği yapma
  • Modern ve geniş sahne
  • Akustik düzenlemeler
Fakülte Performance Hall, kaliteli ve çeşitli etkinlikleriyle Eskişehir'de kültürel bir buluşma noktası haline gelmiştir. Herkesin ilgisini çekebilecek farklı etkinliklere ev sahipliği yapmasıyla, ziyaretçilerine unutulmaz deneyimler sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Fakülte Performance Hall Yorumlar - 1

user308061

Eskişehir Fakülte Performance Hall Bar, harika bir mekan! Atmosferi çok keyifli ve eğlenceli. Çalışanlar çok ilgili ve profesyonel. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Eylül 2024
İLHAN KORKMAZ

İLHAN KORKMAZ

Fakülte Osmangazi için yazıyorum bu yorumu. Dün kahvaltı yapmaya gitmiştik, kahvaltı içeriğinde menü de yazanlardan eksik geldi. Çalışanların ilgisizliği cok ayrı sipariş vermek için her defasında ayağa kalkmanız lazım. çatal bıçak servislerinden sadece çatal geldi o da kahvaltı geldikten 5 dk sonra, bıçak getirmediler. Kahvaltı yanında gelen ekmekler bayattı

2024:01:09 05:28:42
Cenk Tek

Cenk Tek

Rezalet mekan korumalar erkil davranışlarıyla inanılmaz insan seçiyor Velevki iki erkek iki kız girdiğiniz bir mekanda kızlardan birinin rahatsızlanması ya da kalkması gerektiği durumda hep birlikte atılıyorsunuz artı taciz ediliyorsunuz.Şöyle de açıklayalım ve mevki cebinizde dolar ve Eurolar bolca var ise Emirdağlı denilen bir kesim vardır eskişehirliler bilir böyle bir durum içindeyseniz mekanın en önünde on erkek bile ağırlanabilirsiniz. Ancak ülkemizin güzide yaşayan kendince takılan eşiyle dostuyla eğlenmeye çalışan insanları iseniz buraya Uğramayın dahi görüp görebileceğiniz en cinsiyetçi ve en kapitalist mekan olduğunu söyleyebilirim gitmeyin tercih etmeyin felaket ve rezalet.

2023:10:28 22:28:40
Türkan Pelin Zoralan

Türkan Pelin Zoralan

Yılbaşında vadedilen hiçbir şey gerçekleşmedi. Grup bile çıkmadı verdiğimiz paraya asla değmedi, bir yıldız bile fazla çünkü normal günde bile daha fazla etkinlik(grup vs) oluyoAyrıca fiyatları 3 katına çıkartmak nedir

2024:01:02 11:22:14
•pebbles

•pebbles

Yılbaşında gittik grup çıkacak dendi çıkmadı süsleme etkinlik hiç bir şey yoktu hiç parti gibi değildi o kadar para verdik girişe

2024:01:02 11:22:41
Emine Nisa Yılmaz

Emine Nisa Yılmaz

Yılbaşında vadedilen hiçbir etkinlik gerçekleşmedi, grup bile çıkmadı verdiğimiz paraya asla değmedibir yıldız bile fazla çünkü normal günde bile daha fazla etkinlik oluyor.

2024:01:02 11:22:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 12:00–05:00
  • Salı 12:00–05:00
  • Çarşamba 12:00–05:00
  • Perşembe 12:00–05:00
  • Cuma 12:00–05:00
  • Cumartesi 12:00–05:00
  • Pazar 12:00–05:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı