Barikat #Eskişehir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Barikat #Eskişehir

Barikat #Eskişehir, Eskişehir şehrinde bulunan bir eğlence ve etkinlik mekanıdır. Mekan, gençlerin ve genç ruhlu insanların keyifli vakit geçirebileceği bir ortam sunmaktadır.

Tarihçe

Barikat #Eskişehir, 2015 yılında açılmış olup, o günden bu yana şehrin popüler mekanlarından biri haline gelmiştir. Müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiş olan işletme, sürekli olarak kendini yenileyerek müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Giriş ücreti: 20 TL
  • İçecek fiyatları: 10 TL - 30 TL arasında değişmektedir.
  • Etkinlik ve konser günlerinde farklı fiyatlandırma uygulanmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Canlı müzik performansları
  • DJ performansları
  • Özel etkinlik ve partiler
  • Karaoke geceleri
Barikat #Eskişehir, gençlerin ve genç ruhlu insanların tercih etmesi gereken bir mekandır. Canlı müzik performansları, eğlenceli etkinlikleri ve dinamik atmosferi ile unutulmaz bir gece geçirmenizi sağlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Barikat #Eskişehir Yorumlar - 1

user308031

Eskişehir Barikat, Eskişehir'in en popüler mekanlarından biri. Atmosferi, müzikleri ve içkileriyle gerçekten keyifli bir mekan. Arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebileceğiniz bir yer. Personelin ilgisi de oldukça memnun edici. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Eylül 2024
Ökkeş Aldoğan

Ökkeş Aldoğan

Barikata gitmeden önce bı araştırdım yorumları baya kötüydü gitmekle gitmemek arasında kaldım ama yine de gittim arkadaşımla beraber. Yorumun bir tanesinde erkek almıyorlar diye yazmışlar bizi aldılar ve gayette güzel ilgilendiler. Bardaki arkadaşta ayrı bı ilgilendi yaptığı kokteyller hakkında bilgi dahi verdi. Bence Eskişehir'de gidilmesi gereken yerlerden bir tanesi de barikattir herkese tavsiye ederim.

2023:12:21 17:51:36
Oğuzhan Özcan

Oğuzhan Özcan

Mekanda normal bi şekilde dans ederken bir adam sebepsiz yere bize saldırdı. Ve sırf mekan sahibinin yakını diye o değil biz mekandan atıldık. Üstüne şaka gibi elimize 200 tl sıkıştırıldı. Hem eğlencemizden olduk hem de sırf psikopatın biri mekan sahibinin yakını diye salakça bi rüşvetle mekandan atıldık. Mekanda ne can güvenliğimiz vardı ne de bizi savunan bi personel.

2023:12:06 01:54:12
sarper sapmaz

sarper sapmaz

İlk defa böyle bişey yaşadım, eli yüzü düzgün 3 erkek arkadaş erkek erkeğe çıkmak istedik normalde hepimizin var zaten sevgiliside mekan 3 erkek alamıyoruz diyerek almadı bidaha barikatın hiç bir şubesine ne kendim ne çevremi sokarım kalitesi düşük zaten ucuz diye gidiyorduk arada 10 numara mekanlar var barikatın tüm şubelerim benim ve çevrem için bitmiştir.

2023:12:15 17:51:05
Emre DEMİRKAYA

Emre DEMİRKAYA

Her zaman severek geldiğimiz bir mekandı ancak yabancı uyruklu kişiler çalışmaya başlamış. 2 yi 4 anlıyor 4 kişiye 5 menü getiriyor gibi gibi durumlar. İşletme müdürüne söyle diyorum onu anlamıyor. Zaten işletmecide ortada yok. Yabancı çalışmaya devam ettikçe tavsiye etmeyeceğim mekan. Tek eksisi bu.

2023:10:12 16:35:53
Yaren Aleyna Akçevre

Yaren Aleyna Akçevre

Yılbaşı için biletimiz vardı ve bilete bir içecek dahildi içecek alacağımız zaman fiş olması gerektiğini öğrendik girişte fiş vermediler daha sonra istediğimizde de fişi kaba bir şekilde terslendik kaybetmişsinizdir dendi. Sıkıntı olmaması için ısrar etmedik.

2024:01:01 00:08:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı