Hangover Cafe Pub

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Hangover Cafe Pub Eskişehir

Hangover Cafe Pub, Eskişehir şehrinde eşsiz bir deneyim sunan bir mekan olarak hizmet vermektedir. 2015 yılında açılan işletme, genç ve dinamik bir ekibin yönetiminde müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Hangover Cafe Pub, Eskişehir'in merkezi konumunda bulunmaktadır. Şehrin canlı ve enerjik atmosferine uygun olarak tasarlanmış olan mekan, gençlerin ve arkadaş gruplarının tercih ettiği bir buluşma noktası haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Hangover Cafe Pub, uygun fiyat politikasıyla müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir. Menüsünde yer alan yemek ve içecek seçenekleri, her bütçeye hitap edecek şekilde çeşitlendirilmiştir.

Önemli Özellikler

  • Geniş iç mekan ve açık hava terası
  • Canlı müzik etkinlikleri ve DJ performansları
  • Özel kokteyl ve içecek menüsü
  • Haftanın belirli günlerinde düzenlenen tematik etkinlikler
Hangover Cafe Pub, samimi atmosferi, kaliteli hizmet anlayışı ve eğlenceli etkinlikleriyle Eskişehir'de tercih edilmesi gereken bir mekan olarak öne çıkmaktadır. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek ve unutulmaz anılar biriktirmek için sizleri bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Hangover Cafe Pub Yorumlar - 1

user308015

Eskişehir Hangover Cafe Pub Bar oldukça keyifli bir mekan. Atmosferi çok hoş ve içkileri de oldukça lezzetli. Canlı müzik performansları da olda başarılı. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebileceğiniz bir mekan. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Eylül 2024
Ilayda yaşar

Ilayda yaşar

Üst katta müzikler güzel, haftaiçi gittik biz gittiğimizde kalabalık değildi klasik Eskişehir mekanlarından eğlendik üst katta bira ucuzdu

2024:01:23 07:42:15
Utku

Utku

En son kahvaltı yapmaya gittiğimizde dam sormuşlardı ne alakaysa sabahın 9unda? Eli yüzü düzgün iki erkek olarak sordular bunu da. Şimdi de mekana 10 erkek gitsen alırlar birayı 10 lira yaparlar batışı yakındır.. mutfaktan çıkan ürünleri de ucuz tutmak amaçlı çok kalitesiz.

2024:01:17 12:47:57
Hakan

Hakan

Tek sorun kalabalık olması. Gittiğimiz saatte (gece 2 civarı oradaydik ve saat 06'ya kadar açık olduğu söylendi, ki bu güzel bir durum o saatte eve kapanıp yatmayı dusunmeyenler icin), giriş kat tam doluydu ama çalışanlar sağolsun hemen bir yer ayarladilar. Kalabalık ve tatlı sert gürültülü ortam masanizdaki sohbeti etkilemeden sizi içine alıyor. Çalışanlar çok net. Karşılaşmadan uğurlamaya kadar, laubali değiller ve servis konusunda hizlilar. Masayı devamlı kontrol eden birileri var ve yine rahatsızlık vermeden yapıyorlar işlerini. Kısacası birkaç saat için oradaydik ve iyi vakit geçirdim diyebilirim.

2023:08:16 07:04:39
Murat Özyılmaz

Murat Özyılmaz

Kesinlikle tevsiye etmiyorum kasadakiler müşteriyle nasıl ilgilenicegini bilmiyor çok umursamaz ukala su kart geçiyormu diyorum yok diyorlar içeri girerken arkadaş olduğu söyledi diyorum o bilmez diyor bana daha birbirinizden haberiniz yok bence

2023:08:11 21:25:33
Kezban Işık

Kezban Işık

Alkollü kokteylini içiyorduk her zaman dün gittiğimizde 120 tl ye buzlu meyveli şurup içtik yapana söyledik kabul etmedi tadına bakın dedik hala kabul etmedi yazıklar olsun.

2023:07:28 12:21:05

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–02:00
  • Salı 10:00–02:00
  • Çarşamba 10:00–02:00
  • Perşembe 10:00–02:00
  • Cuma 10:00–02:00
  • Cumartesi 10:00–02:00
  • Pazar 10:00–02:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı