SPR Pub

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

SPR Pub Eskişehir

SPR Pub, Eskişehir şehrinde yer alan bir pub ve eğlence mekanıdır. 2005 yılında açılan işletme, gençler ve yetişkinler için keyifli bir ortam sunmaktadır. Canlı müzik performansları, DJ partileri ve özel etkinliklerle dolu bir gece geçirmek isteyenler için ideal bir mekandır.

Tarihçe

SPR Pub, Eskişehir'in en eski eğlence mekanlarından biridir. Yıllar içinde birçok müşteriye hizmet vermiş ve kaliteli eğlence anlayışıyla tanınmıştır.

Fiyat Politikası

  • İçecek fiyatları uygun ve makul seviyededir.
  • Giriş ücreti bulunmamaktadır.
  • Özel etkinlikler için bilet fiyatları değişkenlik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Canlı müzik performansları
  • DJ partileri
  • Özel etkinlikler ve temalı geceler
  • Geniş içki menüsü
  • Keyifli atmosfer
SPR Pub, kaliteli eğlence anlayışı ve canlı atmosferiyle Eskişehir'de tercih edilen bir mekandır. Arkadaşlarınızla keyifli bir gece geçirmek için ideal bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı SPR Pub Yorumlar - 1

user307927

Eskişehir SPR Pub Bar oldukça keyifli bir mekan. Atmosferi ve müzikleriyle insanı içine çekiyor. Çalışanlar da oldukça ilgili ve güleryüzlü. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Eylül 2024
Can Muhammed Özcan

Can Muhammed Özcan

Garsonları çok ilgisiz,hayatımda ilk defa gördüğüm bi uygulama şişe açmıyorsanız masa veremiyoruz diyorlar gerçekten garip şişe açınca ise en arkaya geçmek zorunda kaldık

2024:01:20 15:09:33
Hakan

Hakan

Cumartesi akşamı oradaydık eski spr ye gitmeyi kekolar mekanı haline geldiği için ve onların arkadaşlarından oluşan personel kadrosu olduğu için gitmeyi bırakmıştık. Yenisine şans verelim dedik ama durum gene aynı , önümüze sürekli şişe açtıracaklar diye masa atıp saçma sapan tipleri geçirdikleri için biz de şişe açtıralım dedik bu sefer bulunduğumuz alanın çok arkasında sahne bile gözükmeyen bi yere masa açabileceklerini söylediler. Nedenini sorduğumuzda bulunduğumuz alanın rezerve olduğunu söylediler.Tabi ki kabul etmedik sonra bi baktık rezerve dedikleri yere saatler sonra canlı performans bitmeye yakın Kuyubaşı gençlik geldi bu tiplerin bırakın rezervasyon yapmayı doğru dürüst iletişime geçmesi bile mümkün değil sonra zaten hep gelen kişilere veriyoruz önleri diye itiraf ettiler. Kısacası paramızla bi şişe açtıramadık 😀 Elit insanların uzak durması gereken kriminal keko tiplerin mekanı olan bir yer haline geldi. Uzak durun.

2023:11:13 08:17:58
sarper sapmaz

sarper sapmaz

Spr ye kız arkadaşım ve çevremle sık giderim, haftada en az 1 kere gideriz. Bugün 3 erkek arkadaş üst katında muhabbet edip 1+1 den faydalanmak istedik pub kısmına geldik alt kata değil !? Kapıdaki güvenlik damsız alamıcağını söyledi, hadi üst katın normal pub olmasını geçtim, eli yüzü düzgün 3 kişiydik 3 ümüzünde normalde kız arkadaşıda var zaten sıkta geliyoruz ama erkek erkeğe çıkmak istedik, bu prosedür aşırı saçma spr den beklemezdim

2023:12:15 17:54:19
Manolya Yanar Koç

Manolya Yanar Koç

5 para etmez öğrenci alıyoruz sadece diyorlar,güvenlik müdürü ve güvenlikte kapıda duranlar ne dediğinden habersiz. Akşam yukarıda takılıp aşağı inince laf eden yok, gece 11 de gidince öğrenci olacak muamelesi,saçmalık.boş işler

2023:12:03 18:57:50
Ayşe Nur Tatlı

Ayşe Nur Tatlı

Çalışanları aşırı kaba durduğumuz yerde masa koyacağız diyr resmen ittirildik birde başkası için özel koyulmuş güya. Masaya elimi koydum diye adam resmen itti. Telefon da çekmiyor. Saçma sapan merdiven altı spor salonlarına benzeyen kötü bir mekan

2023:12:14 13:34:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–04:00
  • Salı 08:00–04:00
  • Çarşamba 08:00–04:00
  • Perşembe 08:00–04:00
  • Cuma 08:00–04:00
  • Cumartesi 08:00–04:00
  • Pazar 08:00–04:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı