Lalezar pastanesi (petifürcü Lalezar pastanesi)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir Lalezar Pastanesi

Petifürcü Lalezar Pastanesi, Eskişehir şehrinde lezzetli tatlılar ve pastalar sunan bir işletmedir. 1990 yılında açılan pastane, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ürünler sunmaktadır.

Tarihçe

Lalezar Pastanesi, Eskişehir'in en köklü pastanelerinden biridir. Geleneksel tatlı ve pasta tariflerini modern bir şekilde sunarak müşterilerine benzersiz bir deneyim yaşatmaktadır.

Fiyat Politikası

Lalezar Pastanesi, kaliteli malzemeler kullanarak ürettiği ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır. Fiyatlar, sunulan hizmetin kalitesi göz önünde bulundurularak belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve çeşitli tatlı ve pasta seçenekleri
  • Taze ve doğal malzemeler kullanımı
  • Profesyonel ve deneyimli şefler
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Lalezar Pastanesi, lezzetli tatlıları ve pastalarıyla Eskişehir'de tercih edilmesi gereken bir mekandır. Kaliteli ürünleri, uygun fiyatları ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla her zaman müşterilerine en iyisini sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Lalezar pastanesi (petifürcü Lalezar pastanesi) Yorumlar - 1

user307851

Eskişehir Lalezar pastanesi, petifürcü Lalezar pastanesi olarak da bilinen bu mekanı çok seviyorum. Burada her zaman taze ve lezzetli ürünler bulabilirsiniz. Özellikle fırın ürünleri harika, özellikle börekleri favorim. Personel de son derece ilgili ve güleryüzlü. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

29 Eylül 2024
sefa dalan

sefa dalan

Petifür ve mozaik için tek tercih.Ekim 2023 fiyatlarıPetifür 300Mozaik 360 TLMozaik çok şekerli ve çok yoğun bir lezzete sahip.Petifür hafif ve yemesi güzel.

2023:10:31 09:05:08
Obur Penguen

Obur Penguen

Oturacak bir yeri yok. Paket alıp çıkıyorsunuz. 6 tane petifür aldık ve yaklaşık 58₺ verdik. Lezzet güzel ama fiyat pahalı geldi.

2023:09:26 16:05:17
Furkan Göl

Furkan Göl

Bir Eskişehir'li olarak ilk defa alışveriş yaptım ve çok abartıldığını düşünüyorum kendi adıma. Mozaik özellikle inanılmaz tatlı ve gereksiz pahalı. Ancak dükkan içi çok güzel ☺️Ayrıca kart geçmemeside eksi bir hareketNot: Belliki eşleştiriyede pek açık değiller üzücü:)

2024:01:11 10:15:08
Metin Turgay

Metin Turgay

Petifür denemek için gittik. Tekrar fırsatımız olmadığı için üzgünüz. Profiterole benzeyen bir lezzet. Ancak herkes tatmalı. Yan dükkanlarda da satış var ancak burası meşhur yeri olduğundan biz burayı tercih ettik. Çok beğendik

2023:12:24 11:47:37
Esmanur Tamince

Esmanur Tamince

Yılların eskitemediği hala ilk günkü gibi kaliteli malzemelerle muhteşem ürünleri olan meşhuuuuuur petifürcü lalezar...Meşhur ürünleri petifür ancak benim asla vazgeçemediğim lezzet mozaik pastası,Eskişehire özgü diyemeyeceğim Petifürcü Lalezara özgü güzel bir tatlı. Tek lokmalık çikolata dolu. Var olan yorumlara bakıyorum da bu insanların hiç damak zevki yokmuş diyorum. Değişmeyen kalitenin tek adresi. Fiyatı da bu kaliteye gayet normal

2023:12:06 11:40:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–19:30
  • Salı 08:00–19:30
  • Çarşamba 08:00–19:30
  • Perşembe 08:00–19:30
  • Cuma 08:00–19:30
  • Cumartesi 08:00–19:30
  • Pazar 08:00–19:30

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı