Lenore Patisserie

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Lenore Patisserie Eskişehir

Lenore Patisserie, Eskişehir şehrinde lezzetli ve özel tasarım pastalarıyla hizmet veren bir pastane ve kafe işletmesidir. 2010 yılında açılan işletme, kaliteli malzemeler kullanarak el yapımı pasta ve tatlı çeşitleri sunmaktadır.

Tarihçe

Lenore Patisserie, Eskişehir'in en sevilen pastanelerinden biri olmayı başarmıştır. İşletme, kurulduğu günden bu yana müşterilerine lezzetli ve özenle hazırlanmış ürünler sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Lenore Patisserie, kaliteli malzemeler kullanmasına rağmen uygun fiyatlarla hizmet vermektedir. Pastaların fiyatları çeşit ve boyuta göre değişiklik göstermektedir.

Önemli Özellikler

  • El yapımı ve özel tasarım pastalar
  • Çeşitli tatlı ve pasta seçenekleri
  • Kaliteli ve taze malzemeler
  • Şık ve konforlu bir ortam
Lenore Patisserie, lezzetli pastaları ve tatlılarıyla Eskişehir'de tercih edilen bir mekan haline gelmiştir. Kaliteli malzemeler ve özenle hazırlanan ürünleri ile müşterilerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Lenore Patisserie Yorumlar - 1

user307743

Eskişehir Lenore Patisserie Fırın'da harika bir deneyim yaşadım. Çeşitli lezzetlerin bulunduğu geniş bir menüleri var ve her şey çok lezzetliydi. Ayrıca personelin ilgisi de çok güzeldi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

29 Eylül 2024
Ahmet Sadık Arıkan

Ahmet Sadık Arıkan

Bu güzel pastane Eskişehir de kesin yapılması gereken aktivitelerden birisi. Biz tatlı yemeye gittik. Çalışan personel cidden çok yardımsever. Bütün tatlıları teker teker anlattılar. Belki de en az 30 çeşit tatlıyı hiç sıkılmadan sakin sakin bize anlattılar. Böyle hizmet görmedik açıkçası hiç. Kendilerini tebrik ederim.Tatlı kaliteleri ise Avrupa ile yarışır. Avrupa’da defalarca bulundum. Buranın bir Fransız pastanesinden geri kalır hiçbir yönü yok. Size tavsiyem eğer arkadaşlarınız ile gidiyorsanız farklı tatlılar tercih edin. Mümkünse birbiriniz ile paylaşın. Özellikle meyve görünümlü pastalar muazzam. Hiç unutamayacağım ; lime şeklinde olan ve kırmızı güle benzeyen tatlılardı.Geniş bir bitki çayı koleksiyonu var. Klasikler yerine daha önceden de içmediklerinize yönelmenizi öneririm.Sonuç itibariyle herkes için uygun kaliteli bir pastane burası. Fiyatlar bir tık ortalama üstü. Ama anlayacağınız üzere mahalle arası pastane değil burası. Ellerinize sağlık.

2024:01:06 12:09:13
Betül Çelik

Betül Çelik

Buranın atmosferi, tatlıları, bitki çaylarının lezzeti ve personelinin ilgisi çok güzel. Sakin, birbirinizi duyabileceğiniz ve tasarımı oldukça etkileyici bir mekan. İçeride kendinizi sanki ülke dışında butik bir mekanda hissediyorsunuz. Bir demlik bitki çayıyla birlik balkabaklı, çilekli olan tatlısını yedim. Tatlı porsiyonu büyük geldi, çay da yeterliydi. 170 TL hesap ödedim. Bence mekanın kalitesine göre kabul edilebilir bir hesap. Haller Gençlik Merkezi ile Pivot Pub’ın arasında kalıyor mekan. Gayet hoş bir yer olduğu için sürekli gideceğim.

2023:09:17 13:22:22
musaab sirri

musaab sirri

Güzel, rahat ve sakin bir yer; müzik ve şarkılar 1970'lerden kalma❤️. Çocuk getirilmesi önerilmez, tatlılar çok lezzetlidir.🌹bunu çok sevdim

2023:12:22 21:39:29
ebru altıntürk

ebru altıntürk

Çok şık, çok güzel kokan bir pastane. Yediklerimiz çok lezzetliydi. Çok keyifle kahvelerimizi içtik. En beğendiğim şey ise Anton Cehov 'un "Vişne Bahcesi" kitabının arasında hesabın getirilişi😍

2023:11:14 16:26:07
gökçe öztürkoğlu

gökçe öztürkoğlu

Çalışan arkadaşlar ilgili ve çok kibardı teşekkür ederiz.Mekanın fiyatları ortalama pastalar 90-150 tl arasında çay 25 tl kahvelerin fiyatları çeşitlerine göre değişiyor 4 kişi 6 çay 4 pasta ve 1 ice latteye 700 tl civarı ödeme yaptık lezzetleri çok güzeldi ve porsiyonlar oldukça büyüktü.Çok beğendik.Mekana diyecek lafımız yok ortam harika

2023:09:02 18:35:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:30–23:00
  • Salı 09:30–23:00
  • Çarşamba 09:30–23:00
  • Perşembe 09:30–23:00
  • Cuma 09:30–23:00
  • Cumartesi 09:30–23:00
  • Pazar 09:30–23:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı