Grande Maia Bakery & Pastry

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Eskişehir Grande Maia Bakery & Pastry

Grande Maia Bakery & Pastry, Eskişehir şehrinde lezzetli ve taze pastalar ile eşsiz bir deneyim sunan bir fırındır.

Tarihçe

Grande Maia Bakery & Pastry, 2005 yılında açılmış olup, o günden beri kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Fiyatlarımız uygun ve rekabetçidir. Müşterilerimize kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı hedefliyoruz.

Önemli Özellikler

  • Taze ve doğal malzemeler kullanılarak üretilen ürünler
  • Geniş ürün yelpazesi: pastalar, börekler, poğaçalar ve daha fazlası
  • Özel tasarım pasta ve kurabiyeler
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Grande Maia Bakery & Pastry, lezzetli ve kaliteli ürünleriyle müşterilerine keyifli bir deneyim sunmaktadır. Eskişehir'de tatlı ve tuzlu ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal bir tercihtir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Grande Maia Bakery & Pastry Yorumlar - 1

user307741

Eskişehir Grande Maia Bakery & Pastry Fırın gerçekten harika bir mekan. Burada yediklerim çok lezzetliydi ve personel de çok ilgiliydi. Özellikle tatlı çeşitleri beni çok etkiledi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

29 Eylül 2024
Pamir Çerçi

Pamir Çerçi

Profiteroller efsane. Belçika çikolatalı krema çok lezzetli. Daha önce kruvasan yemiştim, o da iyi sayılırdı ama profiterol ayrı bir seviyede. Mekanın iç dizaynı çok güzel. Çalışanlar da ilgili, anlayışı, yardımseverdi. Servis de gayet hızlı idi. Resimdeki sarı olan gold profiterol, sütlü imiş. Kahverengi tonundaki ise klasik olan, bitter çikolatalı. İkisini de tavsiye ederim.

2024:01:02 12:16:43
dida

dida

Mükemmel kruvasanlar. Tuzlusu da güzeldi ama tatlı olanı harika idi. Pişme ve servis süresini beklemeniz lazım ama beklemeye değiyor çünkü taze olarak pişirilip servis ediliyor.

2023:09:24 17:39:20
Mihriban Kumarcı

Mihriban Kumarcı

Rocher ve şeftali aromalı dondurma ve tart aldık. Tart tazeydi kreması iyiydi. Şeftalili dondurmayı çok beğendik rocher normaldi bence normal çikolatalı gofret tadında ama kötü değil tabiki:) bir dahakine profiterol denemek istiyorum yorumlarda çok bahsedilmiş. İşletme tatlı ve sakin bir yer. Biz geldiğimizde dışarda tüm masalar doluydu ama uygun bir yer var diye dışarıya masa da attılar, ilgilendiler.

2023:08:24 07:24:10
merve hancı

merve hancı

Tatlıları Eskişehir ortalamasının üstünde, deneyip de pişman olduğum olmadı hiç. Ancak işletme noktasında eksiği çok. İş yeri sahiplerinde (çalışanlar değil) güleryüz eksik bi kere, hele ki çocukla gittiyseniz diken üstünde oturuyorsunuz çünkü uyarı geliyor gereksiz.

2023:12:30 07:43:35
murat civelek

murat civelek

Atmosferi çok sıcak ve davetkar, çalışanlar son derece nazik ve yardımsever. Pastalarının lezzeti ise gerçekten benzersizdi. Her biri özenle hazırlanmış ve tazeydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

2024:01:04 14:06:41

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi Kapalı
  • Salı 09:00–23:00
  • Çarşamba 09:00–23:00
  • Perşembe 09:00–23:00
  • Cuma 09:00–23:00
  • Cumartesi 09:00–23:00
  • Pazar 09:00–23:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı