Fournil Bakery Eskişehir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Fournil Bakery Eskişehir

Fournil Bakery Eskişehir, Eskişehir şehrinde yer alan bir fırın ve kafe işletmesidir. 2010 yılında açılan işletme, lezzetli ve taze ürünleriyle müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Fournil Bakery Eskişehir, Fransız fırın kültüründen ilham alınarak kurulmuştur. İşletme sahipleri, kaliteli malzemeler kullanarak geleneksel tariflerle hazırlanan ekmek ve hamur işleriyle müşterilerine benzersiz bir deneyim sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Fournil Bakery Eskişehir, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı amaçlamaktadır. Menüsünde çeşitli ekmekler, poğaçalar, kurabiyeler ve tatlılar bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Taze ve doğal malzemeler kullanımı
  • Geleneksel tariflerle hazırlanan ürünler
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Keyifli ve sıcak bir ortam
Fournil Bakery Eskişehir'i tercih etmeniz için birçok neden var. Kaliteli ve lezzetli ürünleri, uygun fiyat politikası, samimi ortamı ve geleneksel tariflerle hazırlanan ürünleriyle müşterilerine en iyi deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Fournil Bakery Eskişehir Yorumlar - 1

user307737

Eskişehir Fournil Bakery'de harika bir deneyim yaşadım. Çeşitli ve lezzetli ürünleri ile beni çok memnun ettiler. Özellikle taze ve sıcak ekmekleri favorim oldu. Personelin güleryüzlü ve hızlı hizmeti de ayrıca takdir edilesi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

29 Eylül 2024
Onur Lama

Onur Lama

Gerçekten keşfedilmesi gereken bir lezzet durağı. Eskişehir’e gelip buradan en azından kruvasan yememek büyük kayıp olur. Kahvaltı için geldik ve sıradışa mönüsü ve lezzetleriyle bizi çok memnun etti. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023:11:12 08:36:12
Merve Dogan

Merve Dogan

Şehre uzak olması biraz üzücü onun dışında lezzetleri mükemmel 2 defa gittim birisi kahvaltı için bowllar aşktı lezzetli yani İstanbul’da çok meşhur bir yerde yemiştim ondan daha başarılı tartineleri de çok güzel özellikle avokadolu olanlar diğer gidişimde de tatlı yemek için gittik beyaz çikolatalı brownie mükemmeldi tatlı krizlerine birebir menü fiyatları oldukça uygun rotanıza yerleştirin derim

2023:12:12 08:46:25
Hande Nur Hacioglu

Hande Nur Hacioglu

Pazar kahvaltısı için gittiğimiz mekanda siparişlerimizin lezzeti güzel ve doyurucuydu.Tek puanı çocuk için istediğimiz salatalığa 10 tllik fiyatlandırma için kırıyorum.İşletme sahibinin bu konudaki geri bildirime yönelik ilgisi ve sürecin iyileştirilmesi için geri dönütü takdire şayan.Geleceği tatlı olan bir mekan

2023:07:30 11:40:03
Kayhan Öztürk

Kayhan Öztürk

Arkadaşlarımızın tavsiyesi üzerine gittik. Gerçekten muhteşem ürünler tatdık. Yazın dışarıda oturabilirsiniz. Çocuklarınızla gelebileceğiniz bir mekan. Servis hızlı ve güleryüzlü insanlar sizi karşılıyor

2023:09:17 11:29:58
Osman GÜLDEMİR

Osman GÜLDEMİR

Başarılı bir pastane.Doğru malzemeler kullandıkları ve iyi işçilik olduğu belli.Ayrıca temizliğe de dikkat ettikleri anlaşılıyor.Tavsiye edilir.

2023:10:01 14:33:37

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi Kapalı
  • Salı 09:00–19:30
  • Çarşamba 09:00–19:30
  • Perşembe 09:00–19:30
  • Cuma 09:00–19:30
  • Cumartesi 09:00–19:30
  • Pazar 09:00–19:30

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı