ezgi müzik erzurum (kenan usta çalgı yapım atölyesi)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Erzurum Kenan Usta Çalgı Yapım Atölyesi

Erzurum Kenan Usta Çalgı Yapım Atölyesi, Erzurum şehrinde müzik aletleri üretimi ve tamiri konusunda hizmet veren köklü bir işletmedir. 20 yılı aşkın bir süredir müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Kenan Usta, müzik aletleri yapımı ve tamiri konusunda uzmanlaşmış bir zanaatkar olarak 2000 yılında atölyesini kurmuştur. O günden bu yana, geleneksel yöntemlerle üretim yaparak müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Erzurum Kenan Usta Çalgı Yapım Atölyesi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmaktadır. Fiyatlar, ürünün türüne ve özelliklerine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel yöntemlerle üretim yapma
  • Kaliteli malzeme kullanımı
  • Uzman ve deneyimli ekip
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Erzurum Kenan Usta Çalgı Yapım Atölyesi, müşterilerine kaliteli ve özgün ürünler sunarak müzik tutkunlarının tercihi olmaya devam etmektedir. Uzman ekibi ve geleneksel üretim yöntemleriyle müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Erzurum Yakutiye ezgi müzik erzurum (kenan usta çalgı yapım atölyesi) Yorumlar - 1

user307535

Erzurum ezgi müzik ve Kenan Usta Çalgı Yapım Atölyesi, Erzurum'un kültürel mirasına önemli katkılar sağlayan önemli kuruluşlardır. Hem müzik hem de enstrüman yapımı konusunda uzmanlaşmış bu atölyeler, geleneksel müziğin yaşatılmasına ve gelecek nesillere aktarılmasına büyük katkı sağlamaktadır. Erzurum ezgi müzik ve Kenan Usta Çalgı Yapım Atölyesi'nin bu önemli çalışmalarıyla şehrin kültürel zenginliğine katkıda bulunduğunu düşünüyorum.

29 Eylül 2024
Ahmet Şengül

Ahmet Şengül

Mükemmel işçilik, kaliteli bir esnaflık ve birinci sınıf kalitede enstruman tedariği. Ayrıca her türlü enstrümanın tamiri bu iş yerinde Erzurum da mümkün hemde yüksek kalite ile...

2019:08:09 14:35:41
Bozkurt Eliş

Bozkurt Eliş

Doğu Anadolu Bölgesin en iyi ustası olduğuna inanıyorum paramparça olan sazımı 0 hata ile tamir etti zaten yapmış olduğu bağlamalar büyük ustaların elin de anlatmaya gerek yok maşallah

2022:12:17 18:28:29
Furkan Alkan

Furkan Alkan

Birçok çeşit enstrüman var. İçeride bağlama atölyesi var, geçen sene satın aldığım bağlama ilk günkü kalitesinde ve uzun süre kalitesini koruyacak gibi duruyor. Ayrıca birçok enstrüman için işinin ehli eğitmenler önerebilirler. Müzikle ilgilenenler için tavsiye edebileceğim bir müzik evi.

2022:02:16 17:12:53
Furkan Yıldırım

Furkan Yıldırım

Gerek enstrüman yapımı ve onarımı gerek dürüst esnaflığı ile yıllardır erzuruma ve türkiyeye mâl olmuş bir işletme , ustanın misafir perverliğine el işçiliğine ve emeğine söylenecek tek kelime yok kısacası herşey mükemmel ötesi şiddetle tavsiyedir erzurumda tek ! Başka söze gerek yok EZGİ MÜZİK 👍🏻👍🏻🙏🏻🙏🏻

2019:08:10 14:12:15
Onur Ozsoy

Onur Ozsoy

Çok güzel bir mekan. Canlı Erzurum türküleri eşliğinde yemek yiyebileceğiniz ve çay içebileceğiniz oldukça nezih "nev-i şahsına münhasır" bir mekan. Erzurum'un ziyaret edenler için mutlaka gidilmesi gereken mekanlardan birisi.

2019:01:23 14:50:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:30
  • Salı 09:00–21:30
  • Çarşamba 09:00–21:30
  • Perşembe 09:00–21:30
  • Cuma 09:00–21:30
  • Cumartesi 10:00–21:00
  • Pazar 12:00–20:00

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı