Hacıbey Cağ Kebap – Köfte

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Hacıbey Cağ Kebap - Köfte

Erzurum şehrinde bulunan Hacıbey Cağ Kebap - Köfte, lezzetli kebap ve köfte çeşitleriyle müşterilerine hizmet vermektedir. İşletme, geleneksel Erzurum mutfağının en özel lezzetlerini sunarak müşterilerine unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Hacıbey Cağ Kebap - Köfte, yıllardır Erzurum'un lezzet tutkunlarına hizmet vermektedir. İşletme, kaliteli malzemeler ve ustaca hazırlanan yemekleriyle kısa sürede şehrin en popüler restoranlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

İşletme, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Menüdeki çeşitli kebap ve köfte seçenekleri, her bütçeye uygun fiyatlarla sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Erzurum lezzetleri
  • Kaliteli malzemeler
  • Ustaca hazırlanan yemekler
  • Şehrin en popüler restoranlarından biri
Hacıbey Cağ Kebap - Köfte, lezzetli yemekleri ve kaliteli hizmetiyle tercih edilmesi gereken bir işletmedir. Geleneksel Erzurum mutfağının en özel lezzetlerini deneyimlemek isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Hacıbey Cağ Kebap – Köfte Yorumlar - 1

user307499

Erzurum Hacıbey Cağ Kebap - Köfte Yemek, lezzetli ve doyurucu bir deneyim sunuyor. Cağ kebapları özellikle çok başarılı ve köfteler de oldukça lezzetli. Servis hızı da oldukça iyiydi. Ancak mekanın dekorasyonu biraz sade kalmış. Genel olarak memnun kaldım, tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

29 Eylül 2024
Yasin Kalay

Yasin Kalay

Mekan biraz salaş, yüksek sesli çalan müzik rahatsız edici. Ortamın atmosferine yakışmıyor. Lokasyon olarak iyi bir yerde, nispeten geniş bir alanı ve potansiyeli var mekanın. Ancak iyi değerlendirilememiş. Kapalı mekanı küçük, açıkta iki tarafı kamelyalar var. Hijyen olarak orta seviyede. Köftesi lezzet konusunda yetersiz. Meze sayısı artırılabilir. Özellikle salata küçücük tabakta yetersiz kalıyor. Cağ kebabı ise orta lezzetli, daha iyi olabilir. Personeller ilgili ve kibarlar ancak daha profesyonel olabilir. Aile işletmesi olduğu belli oluyor. Toparlayacak olursak potansiyeli yüksek bir yer, bahsedilen hususlar düzeltilebilirse tercih edilebilir. Cağ 60₺. (28 Ağustos 2023)

2023:08:28 14:26:04
Selcuk İcmez

Selcuk İcmez

Lezzeti mükemmel, geniş yapraklı ve şişin sonuna kadar dolu. Tatlının şerbeti biraz daha az ama oda demli çay ile mükemmel. Şiş başı 55 tl bu atmosfer ve ekonomik ortama göre iyi gibi geldi.

2023:07:21 15:39:24
Mustafa Gürbüz

Mustafa Gürbüz

Fiyatı diğer çağ kebapçılara nispeten daha pahalı. Bizim cağların gramajı daha ağır ve eti daha iyi dediler ancak 60 TL olan bir cağ diğer kebapçılarla hemen hemen gramajı aynı. En son yediğimiz kebapçıda fiyat daha uygun ve iyiydi. Bayan garsonlar ağızlarında sigara ellerinde telefon müşterileri duymuyorlar bile. Yaşça büyük bir personel haricinde diğer herkes suratsız ve ilgisizdi. Dış mekanın oturakları ve masası çok kötü. Her tarafta arılar var ve müzik sesi çok yüksek. Hiç rahat edemedik. Tavsiye edemem

2023:09:21 17:45:15
Safers

Safers

Konyadan gelip yemek için yer ararken İsrafil ustanın kapalı olması dolayısıyla İsrafil ustanın önerdiği Ömer ustayı da bulamadığımız için gezerken buraya geldik, bazı etler sert idi, ayranların kapakları şişmişti söyleyince deniz seviyesinin çok üzerinde olduğumuz için dediler, açık ayran istedim içim yoğurttan yaptıkları ayranı getirmişler, tabaktaki yoğurt da içim yoğurt idi, salatalar limonsuz ve yağsız idiler, sonradan garson bey gönlümüzü almaya çalıştı ama tavsiye edemiyorum

2023:06:08 17:17:47
Mehmet Erdem Aksoy

Mehmet Erdem Aksoy

İşletme gerek çalışanları gerek sahipleri işlerine aşık. Etin en iyi terbiye edildiği yer diyebilirim. Erzurum’da cağ yiyecekseniz denemenizi tavsiye ederim. Park sorunu yok. Düz bir girişe sahip. Lavaboları temiz. Servis hızı başarılı

2023:11:21 12:09:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–23:00
  • Salı 07:00–23:00
  • Çarşamba 07:00–23:00
  • Perşembe 07:00–23:00
  • Cuma 07:00–23:00
  • Cumartesi 07:00–23:00
  • Pazar 07:00–23:00

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı