Erzurum Zen Bayan Kuaför

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

Erzurum Zen Bayan Kuaför

Erzurum Zen Bayan Kuaför, Erzurum şehrinde hizmet veren bir güzellik merkezidir. Müşterilerine saç kesimi, saç boyama, saç bakımı, makyaj, cilt bakımı ve diğer güzellik hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Erzurum Zen Bayan Kuaför, 2005 yılında açılmış olup, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Deneyimli ve profesyonel kadrosuyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Saç kesimi: 50 TL
  • Saç boyama: 100 TL
  • Makyaj: 80 TL
  • Cilt bakımı: 120 TL

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli kadro
  • Kaliteli ürünler kullanımı
  • Temiz ve hijyenik ortam
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Erzurum Zen Bayan Kuaför, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak kendini yenilemekte ve geliştirmektedir. Profesyonel kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerinin güvenini kazanmıştır. Siz de güzellik ve bakım ihtiyaçlarınızı karşılamak için Erzurum Zen Bayan Kuaför'ü tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Erzurum Zen Bayan Kuaför Yorumlar - 1

user307495

Erzurum Zen Bayan Kuaförü, müşterilerine gösterdikleri ilgi ve alaka ile dikkat çekiyor. Kuaförde yapılan işlemler öncesinde detaylı bir şekilde müşteriyle iletişim kuruluyor ve istekleri doğrultusunda hizmet veriliyor. Ayrıca çalışanların profesyonelliği ve titizliği de memnuniyet verici. Ancak bazen randevu saatlerinde ufak gecikmeler yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir kuaför deneyimi yaşadım.

29 Eylül 2024
Gülfidan buse Deveci

Gülfidan buse Deveci

Sinan Bey ve ekibine öncelikle cok tesekkur ediyorum. Başka bir ilde yanlış yapılan ombre işlemini ustalıkla düzeltip saçımı yakmadan ince ince işledi. Saçımın sağlıklı bir forma kavuşmasını sağladı.Her şeyden önce bu kadar işini şeffaf ve dürüstlükle yürüten kuaför bulmak cok zor.Ellerine emeklerine sağlık bütün ekibin,tesekkurler

2023:09:02 16:46:33
Esra Akgün

Esra Akgün

Daha önce bulunmadığım bir şehirde internet üzerinden araştırmalarım sonucunda gittiğim ve kendimi emanet ettiğim bir kuafördü. Saçım ve makyajımı mükemmel yaptılar. Katıldığım kına cemiyetinde tanımadığım insanlar bana nereye yaptırdığımı sordular. Ortaya çıkardıkları sonuçtan son derece memnun oldum ellerine emeklerine sağlık iyi ki varlar.

2023:11:07 12:22:08
Damla Dilan Toksoy

Damla Dilan Toksoy

Saçlarım bir önceki yaptırdığım işlemden dolayı çok zarar gördü ve yandı birkaç ay önce sinan beye gittiğimde saçımı boyayamayacağını, bakım yapıp birkaç ay sonra gelmemi söyledi. Hafta sonu gittiğimde benimle tam 7 8 saat uğraştılar:) personellerinin ve kendilerinin güler yüzleri sayesinde o saatlerin nasıl geçtiğini anlamadım bile :) saçımı gören herkes bayıldı en çokta ben tabii ki elinize emeğinize sağlık:) bundan sonra gidebileceğim tek kuaför zen kuaöför :)

2023:06:12 09:13:45
Gizem Kurtuluş Sekban

Gizem Kurtuluş Sekban

Bundan 2 ay önce düğün saçım ve makyajım için şehir dışından geldim. Demet hanım ve Sinan beye en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Düğünde ne makyajımda ne de saçımda gram bozulma olmadı. Her şey için çok teşekkür ederim. İlgileri ve güleryüzleri için ayrıca teşekkür ederim. Ağustosta görümcemin kınası için tekrar görüşmek üzere☺️☺️ Bol kazançlarınız olsun 🙏🏻

2023:06:26 11:54:39
Merve Rabia Akçaoğlu

Merve Rabia Akçaoğlu

Birkaç ay önce saç boyatmak için gittim tamam boyandı ama beğenmedim ikinci sefer için gittim beğenmediğim saçı değiştirmemek için ellerinden geleni yaptılar sonrasında ise çalışan hafif kilolu bi kız var lakayit bi şekilde tavır sergiledi hiç hoşlanmadım saçlarımda şuan boya adına bişey kalmadı acayip kötü kırık olduğu için kendim kestim kaş için gidiyordum ama artık onun için de gitmem ve ayrıca ücretleri tamamen kişiye göre veriyorlar memnun kalmadım

2023:07:26 09:08:37

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:30–21:00
  • Salı 07:30–21:00
  • Çarşamba 07:30–21:00
  • Perşembe 07:30–21:00
  • Cuma 07:30–21:00
  • Cumartesi 07:30–21:00
  • Pazar 07:30–21:00

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı