Gelgör Cağ Kebap Gürcükapı Gel Gör

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gelgör Cağ Kebap Gürcükapı Gel Gör

Erzurum şehrinde bulunan Gelgör Cağ Kebap Gürcükapı Gel Gör, yöresel lezzetlerin en güzel örneklerini sunan bir restorandır. İşletme, misafirlerine enfes cağ kebap ve diğer Erzurum mutfağına ait lezzetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Gelgör Cağ Kebap Gürcükapı Gel Gör, 1995 yılında Erzurum'un tarihi Gürcükapı bölgesinde hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana, kaliteli hizmet anlayışı ve lezzetli yemekleriyle müşterilerinin takdirini kazanmaktadır.

Fiyat Politikası

İşletme, kaliteli malzemeler kullanarak hazırladığı yemekleri uygun fiyatlarla sunmaktadır. Menüdeki çeşitlilik ve lezzet göz önüne alındığında, fiyatlar oldukça makuldür.

Önemli Özellikler

  • Taze ve kaliteli malzemelerle hazırlanan yemekler
  • Yöresel lezzetlerin en iyi örnekleri
  • Şehrin tarihi atmosferinde keyifli bir yeme deneyimi
Erzurum'a yolunuz düştüğünde, Gelgör Cağ Kebap Gürcükapı Gel Gör'ü tercih etmelisiniz. Burada hem lezzetli yemeklerin tadını çıkarabilir, hem de şehrin tarihi atmosferinde unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Gelgör Cağ Kebap Gürcükapı Gel Gör Yorumlar - 1

user307475

Erzurum Gelgör Cağ Kebap Gürcükapı, Erzurum'un en lezzetli kebaplarından birini sunan harika bir mekan. Etlerin lezzeti ve pişirme tekniği gerçekten mükemmel. Ayrıca mekanın atmosferi de çok güzel, geleneksel bir Türk restoranı havası var. Personel de son derece ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Eylül 2024
necat simsat

necat simsat

Arkadaşlar uğradık. Çağ kebabı güzel . Meze vasat . Mezedeki bazı sebzeler kötü tadı vardı. En önemlisi çok çok pahalı. Yediğiniz yemeğin lezzeti damağınızda unutuyorsunuz sebebi ödediğiniz parayı hiç unutamıyorsunuz. Kesinlikle verilen hizmet karşılığı çokçok fazla alınıyor ..

2023:12:27 19:42:13
Murat Coşkun

Murat Coşkun

Cağ kebabı genel olarak lezzetli. Yağ oranının biraz daha düşük olmasını arzu ederdim. Servis gayet hızlı ve başarılı. Tekrar tercih edebilirim.Cağ kebab is generally delicious. I wish the fat content was a little lower. The service is very fast and successful. I may choose it again.

2023:11:29 11:17:15
Fatma Zeynep Şahin

Fatma Zeynep Şahin

Mekana oturur oturmaz cağ şişiniz tabağınıza geliyor. Bittikçe ateşten alıp getiriyorlar hemen. Eti lezizdi diyebilirim. Kadayıf sarmanızı ister orada yiyin isterseniz vakumlu paketliyorlar.

2023:09:11 14:30:39
ersoy polat

ersoy polat

Erzurum'a geldiğinizde çağ kebap için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Hatta burada yediğim en iyisi diyebilirim. Çağ kebabı lezzetli. Yağı ve pişme oranı iyiydi. Ikram olarak salata, soğan ve acılı ezme geliyor. Sadece açık ayranı beğenmedim. Makinede problem olduğunu söylediler. Ama burada iyi bir ayran icmeyi bekliyorsunuz. Hizmet kalitesi iyi. Mekan Büyük sayılır. Arkada ve üst katta da salonları var. Sadece çorba icecekseniz önden hemen söyleyin çünkü hemen caglar geliyor 😊Pekmezli baklavaya güzeldi.Fiyatlara gelince; çağın adedi 65 TL, tatlılar 60 TL, ayran 30 TL. 3-4 çağ doymak için yeterli oluyor.

2023:08:11 20:49:02
Zehra Üdürgücü

Zehra Üdürgücü

Erzurum’da birkaç bilindik yerde yedim. Gel Gör lezzeti çok başka. Yiyince bu ne dedik. Buradan sonra ki gün Koç Çağ Kebaba gittik, açık ara farkı gördük. Öneririm.

2024:01:06 19:44:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–00:00
  • Salı 08:00–00:00
  • Çarşamba 08:00–00:00
  • Perşembe 08:00–00:00
  • Cuma 08:00–00:00
  • Cumartesi 08:00–00:00
  • Pazar 08:00–00:00

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı