The Erzurum Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzurum The Erzurum Hotel

The Erzurum Hotel, Erzurum şehrinde konforlu ve lüks konaklama imkanı sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunan otel, şehrin merkezi konumunda yer almaktadır.

Tarihçe

The Erzurum Hotel, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Otel, modern tasarımı ve konforlu odalarıyla dikkat çekmektedir.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilir.
  • Kahvaltı ve akşam yemeği seçenekleri ücretlidir.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Lüks ve konforlu odalar
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Spa ve fitness olanakları
The Erzurum Hotel, şehrin merkezindeki konumu, lüks ve konforlu odaları, kaliteli hizmet anlayışı ve geniş olanaklarıyla misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır. İş seyahati veya turistik amaçlı ziyaretler için tercih edebileceğiniz otelimiz, sizlere unutulmaz bir Erzurum deneyimi yaşatacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Palandöken The Erzurum Hotel Yorumlar - 1

user307371

Erzurum The Erzurum Hotel Kuruluş, konumu ve hizmet kalitesi ile oldukça memnun kaldığım bir otel oldu. Odalar temiz ve konforlu, personel ise son derece ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça zengin ve lezzetliydi. Tek olumsuz yanı ise biraz eski bir yapıya sahip olmasıydı. Genel olarak memnun kaldığım bir konaklama deneyimi yaşadım.

29 Eylül 2024
bilge Ozcan

bilge Ozcan

Ev yemekleri hatta anne yemeğinden farksız olan tertemiz mutfağı ve zengin menüsü ile harika bir mutfağa sahip. Ayrıca personel çalışma arkadaşları ekibi güzel organize olmuş. Odalar temiz güler yüzlü son yıllarda gittiğim ve kendimi evimde gibi hissettigim nadir otellerden biri oldu. Teşekkürler tüm ekibinize, Erzurum sizinle daha keyifli oldu.

2024:01:24 07:42:51
Utku Çatak

Utku Çatak

Adana’dan 2 kızım ve eşim ile konaklama imkanımız oldu. DAVUT beye ayrıca misafir perveliği için teşekkür ederiz.Otelin konumu piste çok yakın odalar ferah ve tertemiz çalışanların enerjisi çok güzel her türlü bilgi donanımına sahip güler yüzlü personeller Erzurum ilk deneyimimiz ama bu otel için devamı gelecek.Otel girişinden resepsiyona kadar sahne arkasında görünmeyen tüm bu işletme için mücadele herkese çok teşekkür ediyoruz.

2024:01:26 07:24:12
Seyma Soypacaci

Seyma Soypacaci

Çok samimi ve sıcak kanlı bir ekip ile karşılaştık. Otele girdiğimiz andan itibaren kendimizi rahat hissedebildiğimiz bir ortam oluştu. Resepsiyondan Zeynep hanım, restoran da Mahmut bey ve Ufuk hanımın samimiyeti ve ilgisi için çok teşekkür ederiz

2024:01:14 13:40:36
Tugba Sengezer

Tugba Sengezer

Erzurum otelde hizmet vermeye başladığı ilk yıldan beri sık sık ve uzun süreler boyunca konaklıyoruz. Sporcu olan kızımın antrenmanları nedeniyle 7günden 20 güne uzanan süreler boyunca konaklama yapmışızdır. Öncelikle bize her zaman evimizde gibi hissettiren otel personeline çok teşekkür ederiz.Otelin konumu Palandöken Kayak pistine çok yakın , yürüme mesafesi değil ancak günün her saati bir transfer aracı mevcut.Otel binası çok yeni, modern bir dekorasyona sahip. Odalar modern, minimalist, tertemiz ve yepyeni. Sabah kahvaltısı açık büfe ve gayet tatminkar ve bol çeşitli. Akşam yemekler sezonun yoğunluğuna göre açık büfe veya ala carte oluyor.Resepsiyonda görevli olan çok içten Öznur ve Zeynep hanım, ve adını hatırlayamadığım bizi evimize girer gibi hissettiren tüm resepsiyon görevlileri, Her sabah bizi kahvaltıda güler yüzü ile karşılayan Ufuk hanım , her konuda bize biz daha rica etmeden yardımcı olmaya çalışan Ömer bey, ekibe bu sene katılan otel ile Palandöken kayak pisti arası transferi yapan Canip bey ve diğer tüm gönülden çalışan personele çok teşekkür ederiz.Dr. Tuğba Şengezer

2023:12:27 07:29:41
BETÜL NURAN KARATAŞ

BETÜL NURAN KARATAŞ

Eşimle birlikte evlilik yıldönümünde geldik. Güler yüzlü hizmetleri her konuda yardımcı olmaları muhteşemdi. Palandöken e ücretsiz servisleri vardı ve size özel olarak gelip giden özel bir servis olması da muhteşem saat sıra v.s beklemiyorsunuz. Genel müdürlerinden resepsiyona inanılmaz özverili ve yardimcilardi. Hatta yıldönümü akşamı özel bir masa hazırladılar mumlar süsler ve özel bir alanda hazırlanan bu masayla sanki mekanı kapatmış gibiydik üzerine o akşamın tatlılarıni da genel müdürleri tarafından ikram ettiler. Sabah kahvaltısı açık büfe ve konulan her ürün lezzetli ve tazeydi ki ben açık büfeleri kalitesizlikleri nedeniyle sevmem herşey dahil otellerde aç kaldığımı aradaki aparatiflerle karnımı doyurdugumu bilirim. Odalar tertemiz yeni yapılmış ve gayet sıcaktı otel terliğinden tıraş setine her ayrıntı ince düşünülmüştü. F/P açısından çok iyiydi. Bundan sonra Erzurum daki adresimizsiniz 🙂

2023:12:13 16:25:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzurum Palandöken 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı