Tuncay Demir Veteriner Hizmetleri

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzurum Tuncay Demir Veteriner Hizmetleri

Tuncay Demir Veteriner Hizmetleri, Erzurum şehrinde hayvan sağlığı konusunda uzmanlaşmış bir veteriner kliniğidir. 10 yılı aşkın bir süredir hizmet veren işletme, evcil hayvanların sağlıklı bir şekilde yaşamaları için gerekli tüm hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Tuncay Demir Veteriner Hizmetleri, 2010 yılında Dr. Tuncay Demir tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana bölgedeki hayvanseverlerin güvenini kazanmış ve sayısız evcil hayvana sağlık hizmeti sunmuştur.

Fiyat Politikası

  • Genel muayene: 50 TL
  • Aşılar: Fiyatlar aşı türüne göre değişmektedir.
  • Ameliyatlar: Detaylı bilgi için kliniğimizi arayabilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Acil durum hizmetleri
  • Evcil hayvan sahiplerine eğitim ve danışmanlık hizmetleri
Tuncay Demir Veteriner Hizmetleri, hayvan dostlarınızın sağlığına önem veren ve onlara en iyi bakımı sunan bir klinik olarak tercih edilmelidir. Uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla evcil hayvanlarınızın sağlığı güvence altındadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Palandöken Tuncay Demir Veteriner Hizmetleri Yorumlar - 1

user307297

Erzurum Tuncay Demir Veteriner Hizmetleri'nden çok memnun kaldım. Veteriner hekimler çok ilgili ve deneyimli. Hayvanımızın sağlık sorunlarıyla ilgili detaylı bir şekilde bilgilendirildik ve tedavi süreci başarılı bir şekilde tamamlandı. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Eylül 2024
Muhabbet Kuşu

Muhabbet Kuşu

Mükemmel bir doktor, yaşamaz denilen solunum yolu hastası kuşumu 14 günde iyileştirdi. Kesinlikle tavsiye ediyorum!

2024:01:02 09:39:14
ismail yüceoğlu

ismail yüceoğlu

Kuşumuzun kusma problemi için gittik. Tuncay bey çok güzel ilgilendi. İki haftalık bir tedavi programı uyguladı kuşumuz için. İki haftanın sonunda çok iyi bir ilerleme kaydettik. Alanında uzman bir veteriner özellikle kanatlı hayvanlar konusunda çok bilgili.

2024:01:01 12:25:39
Ruya Ceyda

Ruya Ceyda

Canım hocam teşekkürler ederim 🙏 size il dışından ikitane kardeş kuşlarımi getirdim çok ilgilendi iz bir tanesi doğuştan sol kanat ayak engeli vardı hiç uçamıyordu bana verdiğiniz ilaçlarla enfeksiyonlarindan ömür boyu kurtulduk ve kuşuma yaptığınız özel merhemle kandini açtık görseniz inanamasiniz artık tutamıyorum öyle uçuyor Allah razı olsun gözüm kapalı güven veren ilmi simaniz ilgilenmeniz Allah'ım işiniz rasgetirsin. Sizin gibi ömrünü bu işe adayan bir kişi daha görmedim harika bir veterinersiniz sizi seviyorum 🙏 sağlık kalın

2023:10:09 14:42:24
Erkan Tortumlu

Erkan Tortumlu

Hocamdan Allah razı olsun ölmek üzere olan yavru skotiş kedimi çok güzel güvenilir tedavi yaparak hayata döndürdük işinin ehli profesyonel arkadaşlar. Tüm hayvanseverler giderken tereddüt dahi etmesin 🫡

2023:09:07 09:05:10
Eda Okumus

Eda Okumus

Muhabbet kuşumu götürdüğümde yarı ölü gibiydi ama sayın hocam Çok güzel bir tedavi uyguladı ve Muhabbet kuşum yeniden hayata döndü şu an sağlık durumu çok iyi herkese %100 tavsiye edebileceğim bir veteriner Sayın Hocama minnettarım Çok teşekkür ediyorum Tekrar

2023:10:11 11:08:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Erzurum Palandöken 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı