CADDE Veteriner Kliniği- ERZURUM

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

CADDE Veteriner Kliniği- ERZURUM

CADDE Veteriner Kliniği- ERZURUM, Erzurum şehrinde evcil hayvanlarınızın sağlığı ve bakımı konusunda uzmanlaşmış bir veteriner kliniğidir.

Tarihçe

CADDE Veteriner Kliniği- ERZURUM, 2005 yılında veteriner hekim Dr. Ahmet tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, kliniğimiz evcil hayvan sahiplerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Kliniğimiz, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Fiyatlandırma politikamız şeffaf olup, her işlem öncesinde detaylı bir şekilde müşterilerimize iletilmektedir.

Hizmetlerimiz

  • Genel muayene ve tedavi
  • Aşılar
  • Ameliyatlar
  • Diş tedavileri
  • Parazit kontrolü
CADDE Veteriner Kliniği- ERZURUM, uzman veteriner hekimler ve deneyimli personeli ile evcil hayvanlarınızın sağlığı için en iyi hizmeti sunmaktadır. Evcil dostlarınızın sağlığı bizim için önemlidir ve onlara sevgiyle yaklaşarak en iyi bakımı sağlamaktayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye CADDE Veteriner Kliniği- ERZURUM Yorumlar - 1

user307283

Erzurum CADDE Veteriner Kliniği, hayvan dostlarımız için harika bir hizmet sunuyor. Veterinerlerin ilgisi ve tecrübeleri gerçekten takdire şayan. Kliniğin temizliği ve düzeni de oldukça memnuniyet verici. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Eylül 2024
Kara Kartal

Kara Kartal

Binamızda durumu çok kötü olan bir kediyi bu veteriner sayesinde kurtardık hayvanları seven kişilerin bu işi yapması bizi çok mutlu etti sizde gözünüz kapalı bu insanlara güvenebilirsiniz çok teşekkür ederiz

2024:01:01 12:53:12
İlay Çolak

İlay Çolak

Cadde Veteriner Kliniğinde Serhat Bey çok ilgili. Çok güzel ilgilendi kedimle. Traş ettirdik. Kardeşimin kedisini de kendisine götürüyoruz. Aşılarını yaptırıyoruz. Fındık ve Lina orayı çok sevdiler. Teşekkür ederiz.

2023:08:08 10:43:10
Adem Özdemir

Adem Özdemir

Burda tecrübeleri yok diyen arkadaş acaba hayvan tedavisinde. Anlıyormu merak ediyorum milletin işine gücüne saçma sapan yorum yapmayın ben bi hayvan sever olarak cadde veteriner kliniğinde vaz geçmem arkadaşlar gayet güzel iş çıkarıyorlar bilgileriyle ve tecrübeleriyle . Çamur at düşerse izi kalır hesabından vaz geçin .

2023:08:18 18:43:35
Ahmet YÖRÜ

Ahmet YÖRÜ

Güven ile gidebilirsiniz. Veteriner Hekimlerimiz çok tecrübeli ve kaliteliler.

2023:12:20 17:02:17
Damla Duha Karataş

Damla Duha Karataş

Güvenilir, temiz, tıbbi alanda kendilerini fazlasıyla geliştirmiş, alçakgönüllü ve vicdanlı veteriner olduğunuz için çok teşekkür ederim. 🌸

2023:06:08 12:25:34

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı