Miavv Veteriner Kliniği Erzurum

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Miavv Veteriner Kliniği Erzurum

Miavv Veteriner Kliniği Erzurum, şehrin en köklü veteriner kliniklerinden biridir. 20 yılı aşkın bir süredir hizmet veren klinik, evcil hayvan sahiplerine kaliteli ve güvenilir veteriner hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Miavv Veteriner Kliniği Erzurum, 1998 yılında Dr. Mehmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, klinik sürekli olarak gelişmekte ve uzmanlaşmaktadır.

Fiyat Politikası

Klinik, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Fiyatlandırma politikası şeffaf olup, her müşteriye adil ve makul fiyatlar sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern ve donanımlı tıbbi ekipmanlar
  • Acil durum hizmetleri
  • Evcil hayvan sahiplerine eğitim ve danışmanlık hizmetleri
Miavv Veteriner Kliniği Erzurum'u tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman ve deneyimli veteriner hekimlerimiz, modern tıbbi ekipmanlarımız ve müşteri odaklı hizmet anlayışımız ile evcil hayvanınız en iyi şekilde tedavi edilecektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Miavv Veteriner Kliniği Erzurum Yorumlar - 1

user307237

Erzurum Miavv Veteriner Kliniği'ne kedimi götürdüm ve çok memnun kaldım. Veterinerler çok ilgili ve deneyimliydi. Kliniğin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Eylül 2024
S.G S.G

S.G S.G

Titiz ve güler yüzlü çalışan kadrosuyla Erzurum yakutiye bölgesinde gördüğüm ve cok memnun kaldığım veteriner kliniğidir. Her gün sağlıklı önlemler ile steril ve hijyenik bir ortam arıyorsanız tam aradığınız yer olabilir. Hem kedimi hem de sokak hayvanlarının tüm bakım ve ihtiyaçlarını burada yaptırıyorum. Verdiğinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız.İçeri girdiginizde bir aile ortamı ile karşılaşıyorsunuz cok sagolsunlar 7/24 Miraç hocayı telefon ile arayayıp destek alabiliyorsunuz .Yavrularımiz için içim cok rahat artık iyiki varsıniz Miavv Veteriner Ailesi 😊

2024:01:04 11:17:00
Mehmet Karagozlu

Mehmet Karagozlu

Sokakta bulduk sahiplendik sahiplendik ten sonra miavv veterinerle tanıştık kedilerim ölüyordu şimdi miavv veteriner sayesinde bi kedim 4 aylık oldu diğer kedim 7 aylık oldu ilgilerinden ve prrsonrlin ilgisinden dolayı trşekkğt ederim gerçekten kedilerimi kurtardılar teşekkür ederim miavv veteriner ailesine, 🥰

2024:01:07 10:12:38
Zeynep Arslan

Zeynep Arslan

İyiki tanımışım diyebileceğim bir klinik hasta kedime olan ilgisi ve hasta sahibine olan saygısı güvenirliliği ile erzurumda tek gercekten cok zor zamnlarımızı hekimleri ile. Cok ilgili bir sekilde atlattık bu kliniği secmemdeki en önemli özelliği ise işini severek ve gercek merhametle yapması gece saat 3 lere kadar kedimin başında ilgiyle merhametle bekleyen hekimleri var teşekkür ederiz hep var olun erzurumun sizin gibi güvenilir hekimlere ve kliniğe cok ihtiyacı var.

2024:01:13 11:49:52
Sena Nur Yüksel

Sena Nur Yüksel

Petshoptan Bize 2 aylık diye teslim edilen kedimizin 25 günlük olduğunu öğrendik ve öncesinde daha öğütebilecek durumda olmamasına rağmen kuru mama yedirilmişti. Öncesinde bir kliniğe gittik ve kanlı ishali olan kedimize hiç bir şeyi yok pirinç suyu içirin denildi sonra Google’dan Miavv veteriner kliniğini bulduk ve götürdük mükemmel bir ilgi ve profesyonellikle karşılaştık . Klinik hekimleri Yusuf Bey ve Gülçin Hanım çok çaba gösterdi ve tedavi sürecinde hem bizimle hem kedimizle mükemmel bir özenle ilgilendiler. Bu emek ve mesleklerine olan saygıları çok taktir hak ediyor. Kesinlikle küçük dostlarımızı güvenerek emanet edebileceğiniz bir klinik miavv ailesine çok teşekkür ederiz 🥰

2024:01:09 19:15:22
Enes Ağgön

Enes Ağgön

Minik dostlarımız için şehrimiz adına büyük fırsat Yusuf Miraç hocamız ve ekibi. Kendileri çok ilgili ve bilgili ekip. Steril şartlar altında, güncel tedavi protokolleri ile hizmette olan bir klinik. Umarım hak ettikleri değeri görecekleri yılları olur ve hep bizimle olur Miavv ailesi

2024:01:10 08:05:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı