MyVet Veteriner Kliniği – Erzurum

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Erzurum MyVet Veteriner Kliniği - Erzurum

Erzurum MyVet Veteriner Kliniği, 2005 yılında veteriner hekim Dr. Ahmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. Kliniğimiz, evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğu için kaliteli ve güvenilir veteriner hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

MyVet Veteriner Kliniği, Erzurum'da hayvanseverlerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, kliniğimizde birçok evcil hayvana sağlık hizmeti sunulmuş ve sahiplerine destek olunmuştur.

Fiyat Politikası

  • Genel muayene ücreti: 50 TL
  • Aşılar: Fiyatlar veteriner hekim tarafından belirlenmektedir.
  • Ameliyatlar: Fiyatlar işlem ve tedaviye göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Acil durum hizmetleri
  • Evcil hayvan beslenme ve bakım danışmanlığı
Erzurum MyVet Veteriner Kliniği, evcil hayvanlarınızın sağlığı konusunda uzman ve güvenilir bir hizmet sunmaktadır. Evcil dostlarınızın sağlığı bizim için önemlidir ve onlara en iyi bakımı sağlamak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Palandöken MyVet Veteriner Kliniği – Erzurum Yorumlar - 1

user307231

Erzurum MyVet Veteriner Kliniği, kedimin tedavisi için gittiğim ve çok memnun kaldığım bir yer. Veteriner hekimler çok ilgili ve deneyimli. Kliniğin temizliği de oldukça dikkat çekici. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Eylül 2024
şeyma seferoğlu

şeyma seferoğlu

çok pişmanım güvendiğim için 1 hafta önce kısırlaştırma operasyonu için götürdüğüm kedi kendi kliniklerinde viral enfeksiyon kaptı defalarca sterilmi diye de sormuştuk. tabi evrak imzalatıp sorumluluktan kurtuluyorlar var mı böyle birşey .kedimin rahatsız olduğunu farkedince götürdüm sadece serum takmakla yetindiler detaylı bir açıklama bile yapamadılar neden çünkü kendileri de biliyor ne olduğunu soruyoruz gençlik hastalığı mı? kapmış olabilir diyorlar bu kedi sağlıklı bir kediydi kliniğinize getirdikten sonra oldu diyoruz cevap yok klinikte çalıştırılan veteriner hekimler tecrübesiz. size tatmin edici ne bir açıklama yapan var ne düzgün nede düzgün bir ilgi. hayvanını seven kapısından geçmesin çok yazık.

2023:12:18 12:21:06
Betül Günaydın

Betül Günaydın

Kedim 5. Kattan düştü Erzurum’da birkaç kliniğe gittikten sonra tecrübesiz olduklarını anladım çünkü belirsiz cevaplar verdiler ve Myvet veteriner kliniğine getirdim yorumlarda fiyatların pahalı olduğunu söylüyorlar ama kliniğe adımımı atmamdan itibaren o kadar ilgili davrandılar ki insan hastanesinde gibi hissettim sabaha kadar oksijen tedavisi ve çeşitli ilaçlar uyguladılar ve bütün süreci Kubilay bey detaylıca anlattı 4 gün sonra kedimin soluk alıp verişi düzeldi mama yemeye başladı her gün kontrole götürdüm kedim şuan eski neşeli,oyuncu haline döndü. Aldıkları ücretin kat kat fazlasını hakediyorlar. Myvet ekibine her şey için teşekkür ederim gönül rahatlığıyla götürebilirsiniz ☺️

2023:10:10 17:45:34
Caner Yılmazer

Caner Yılmazer

Buraya kedimi götürmek gibi bir hata yaptım hayatımın en büyük hatalarından biri oldu. Tek dertleri para insanları maddi açıdan sömürmeyi hedefleyen bir yer burası çalışanların hiçbiri hayvansever falan değil yeterki hasta bi hayvan gelsin biz burda çeşitli yollarla para koparalım derdine düşmüşler. Görünüş olarak lüks bir yer yapmışlar her türlü cihaz falan var ama tamamen göz boyamak için doğru düzgün bir veteriner hekim yok daha hayvan nasıl tutulur bilmiyorlar. Allah buraya düşmanımı düşürtmesin. Kimseye asla önermem burayı hatta gitmeyi düşünen varsa hemen vazgeçirmeye çalışırım.Canınızdan çok sevdiğiniz hayvanınızı sakın buraya götürmek gibi bir hata yapmayın hadi parayıda geçtim kazıklanırsınız en fazla ama hayvanınıza bi zarar verirler acı çektirirler. Diyeceklerim bu kadar…

2023:09:16 15:50:00
Özge Ay

Özge Ay

Dünyanın en ilgili ve en iyi veterineridir burası. Erzurum’un başına gelmiş en güzel yer. İlgileri, alakaları, hem benim panik ataklarımla, hem de agresif Jülidekuşumla özel olarak ilgileniyorlar. İyi ki varlar, her yıldızı sonuna kadar hakediyorlar💚

2023:11:08 19:07:56
süreyya aydogan

süreyya aydogan

Ben düzenli olarak sokak hayvanları ile ilgileniyorum bu güne kadar da hep myvet i tercih ettim sağolsunlar sokaktaki canlarımızı hem misafir ettiler hem de sağ salim sağlıklı bir şekilde teslim ettiler sokak hayvanları indirimi var zaten her konuda yardımcı oluyorlar teşekkürler iyi ki Erzurumda myvet var :)

2023:10:10 17:56:00

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Erzurum Palandöken 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı