Erbay Veteriner Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzurum Erbay Veteriner Kliniği

Erzurum Erbay Veteriner Kliniği, 2005 yılında veteriner hekim Ahmet Erbay tarafından kurulmuştur. Kliniğimiz, evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğu için kaliteli ve güvenilir veteriner hizmetleri sunmaktadır.

Fiyat Politikası: Erzurum Erbay Veteriner Kliniği, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Hizmetlerimizin kalitesinden ödün vermeden, evcil hayvanlarınızın sağlığı için en uygun fiyatları sunmaya özen gösteriyoruz.

  • Acil Veteriner Hizmetleri: 7 gün 24 saat acil veteriner hizmeti sunmaktayız.
  • Profesyonel Ekip: Deneyimli ve alanında uzman veteriner hekimlerden oluşan bir ekip ile hizmet veriyoruz.
  • Modern Ekipmanlar: Kliniğimizde son teknoloji ekipmanlar ve tedavi yöntemleri kullanılmaktadır.
  • Geniş Hizmet Yelpazesi: Aşılar, ameliyatlar, diş tedavileri, beslenme danışmanlığı gibi birçok veteriner hizmetini sunmaktayız.
Neden Erzurum Erbay Veteriner Kliniği'ni Tercih Etmelisiniz? Evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğu bizim için önemlidir. Profesyonel ve güvenilir hizmet anlayışımızla, evcil dostlarınızın en iyi şekilde bakımını sağlamak için buradayız. Siz de sevdiklerinizi güvenle emanet edebileceğiniz Erzurum Erbay Veteriner Kliniği'ni tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Erbay Veteriner Kliniği Yorumlar - 1

user307217

Erzurum Erbay Veteriner Kliniği'nde çok memnun kaldım. Veteriner hekimler çok ilgili ve deneyimli. Kliniğin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Hayvanımızın sağlık sorunlarıyla ilgili detaylı bir şekilde bilgilendirildik ve tedavisi başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Kesinlikle tavsiye ederim.

28 Eylül 2024
Doğa Sevgisi

Doğa Sevgisi

Can dostu , başka veterinerler gibi isinticarete dökmeden tüm vicdanı ve merhameti ile kapısını çöplükten kurtarılan canlara açan klinik... Harikasınız 👏 Aklı olan Erzurumda buraya gider valla ❤️

2022:12:15 20:03:30
Selen Reyhan

Selen Reyhan

Erzurumda bütün hayvanseverlerin önerebileceği tek adress. Vicdanlı, merhametli işine saygısı olupta, ticarethane olmayan tek klinik. Israrla tavsiye ederim.

2022:12:16 10:41:16
Pınar Demir

Pınar Demir

Gönüllülerin çöplükten bulup getirdiği 3 minik yavruyu tedaviye aldığınız ve geri çevirmediğiniz için teşekkür ederiz.

2022:12:15 19:20:18
caner masattaş

caner masattaş

Iyi sayılır ama sokak hayvanlarına ilgi yok yerde yok

2023:01:09 19:41:56
Refik Durmuş

Refik Durmuş

2023:01:09 20:11:05

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı