Atatürk Üniversitesi Kâzım Karabekir Eğitim Fakültesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Atatürk Üniversitesi Kâzım Karabekir Eğitim Fakültesi

Erzurum Atatürk Üniversitesi Kâzım Karabekir Eğitim Fakültesi, eğitim alanında hizmet veren bir fakültedir. Fakülte, öğretmen adaylarına pedagojik formasyon eğitimi sunmaktadır. Ayrıca çeşitli eğitim programları ve seminerler düzenleyerek eğitim alanında bilgi ve deneyim paylaşımına katkıda bulunmaktadır.

Tarihçe

Erzurum Atatürk Üniversitesi Kâzım Karabekir Eğitim Fakültesi, 1982 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana eğitim alanında kaliteli bir hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

Fakülte, eğitim hizmetlerini uygun fiyatlarla sunmaktadır. Öğrencilerin maddi durumunu göz önünde bulundurarak bütçe dostu bir fiyat politikası izlemektedir.

Önemli Özellikler

  • Pedagojik formasyon eğitimi
  • Eğitim programları ve seminerler
  • Kaliteli eğitim kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri
Erzurum Atatürk Üniversitesi Kâzım Karabekir Eğitim Fakültesi, eğitim alanında sunduğu kaliteli hizmetler ve uygun fiyat politikası ile öne çıkmaktadır. Öğretmen adayları ve eğitimciler için ideal bir eğitim ortamı sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Atatürk Üniversitesi Kâzım Karabekir Eğitim Fakültesi Yorumlar - 1

user307071

Erzurum Atatürk Üniversitesi Kâzım Karabekir Eğitim Fakültesi, eğitim kalitesi ve akademik kadrosuyla öne çıkan bir üniversite. Öğrencilere geniş olanaklar sunması ve mezunlarının iş bulma olanaklarının yüksek olması da tercih sebeplerinden biri. Ancak bazı altyapı eksiklikleri ve sosyal aktivitelerin yetersizliği eleştirilen noktalar arasında yer alıyor. Genel olarak başarılı bir eğitim fakültesi olduğunu söyleyebilirim.

28 Eylül 2024
başaran gençdoğan

başaran gençdoğan

Eski bir bina ama fakülte olarak gerek hoca sayısı ve kalitesi açısından çok iyi. Bina içi ve dışı çok eski.

2023:08:14 09:00:25
semanur çelik

semanur çelik

Şehir merkezine çok yakın bir fakülte, ama neden kampüsten koparılıp buraya fırlatılıp atılmış bilemiyoruz. Güzel küçük bir bahçesi var, iki katlı geniş bir bina. Birinci öğretim öğrencileri burda ders işlerken ikinci öğretim öğrencileri akşam saatlerinde kampüsteki binayı kullanıyorlar.

2018:10:18 13:32:10
Melik ÜRKER

Melik ÜRKER

İçeri girince elit bir havası var. Kantini çok geniş, sınıfları rahat, bahçesi çok güzel ve ulaşım sıkıntısı yok. Şehrin her yerine belediyenin otobüs seferleri var. Çevresinde kırtasiyeden internet kafeye, bakkaldan ayakkabı tamircisine bir sürü dükkan var. Öğrenciler için bulunmaz bir yer.

2017:11:02 08:19:29
Terapist

Terapist

Evet bu fakülte ana kampüse alınacak elbet ama kime niyet kime kısmet 😕

2016:07:14 01:26:25
Metin KABALCI

Metin KABALCI

Doğunun en gelişmiş üniversitesinde yer alan eğitim fakültesi.

2017:09:28 11:33:37

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı