Cemre Tur

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Cemre Tur: Doğa ve Kültür Turları

Cemre Tur, Erzurum şehrinde faaliyet gösteren bir turizm şirketidir. Şirket, doğa ve kültür turları düzenleyerek misafirlerine unutulmaz deneyimler sunmaktadır.

Tarihçe

Cemre Tur, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllara dayanan tecrübesi ile sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir. Şirket, her geçen yıl hizmet kalitesini arttırarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Cemre Tur, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Tur paketlerindeki fiyatlar, içerdikleri hizmetlere göre oldukça makul düzeydedir.

Müşteri Hedef Kitlesi

Cemre Tur, geniş bir müşteri kitlesine hitap etmektedir. Doğa tutkunları, kültür meraklıları, macera arayanlar ve tarih severler gibi farklı ilgi alanlarına sahip olan herkes, Cemre Tur'un sunduğu turlardan keyif alabilir.

İşletmenin Farklılıkları

  • Profesyonel ve deneyimli rehberler eşliğinde turlar düzenlenmesi
  • Özenle hazırlanmış tur programları ve rotaları
  • Kaliteli konaklama ve yeme içme hizmetleri
  • Özgün ve benzersiz deneyimler sunulması
Cemre Tur'u tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ekibi, kaliteli hizmet anlayışı ve özgün tur programları ile unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamanızı sağlayacaklarını garanti ediyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Cemre Tur Yorumlar - 1

user307021

Erzurum Cemre Tur Seyahat Acentası ile yaptığım seyahat çok keyifli ve sorunsuz geçti. Personelleri son derece ilgili ve yardımseverdi. Tur programı oldukça dolu ve eğlenceliydi. Ulaşım ve konaklama konularında da hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

28 Eylül 2024
Zehra Betül Arslan

Zehra Betül Arslan

20-21 Ocak tarihlerinde katıldığım Doğu Ekspresli Kars Turu benim için çok özel bir yere sahip. Değerli Kadir bey ve Harun beye bilhassa teşekkürü de borç biliyorum. Aile sıcaklığı ile her anımızı taçlandırdılar ve hiç yalnız hissettirmediler. Aldığım tedavi sebebiyle 7ay hiç dışarıya çıkamamanın ardından bu gezi ile yenilendim. Ve her anımda beni kontrol eden, elini omzundan eksik etmeyen güzel kardeşlerime dua ve teşekkürlerimi iletiyorum. Cemre turizm ile olmak gerçekten ayrıcalık. Araştırmalarım sonucu memnuniyeti yüksek olduğu için cemre turizmi tercih etmişim ve çok doğru bir karar vermişim. Her şey kusursuzdu. Bundan sonra ki gezilerim Cemre Turizmden 🌸☺️

2024:01:21 19:49:04
Serpil Aslan

Serpil Aslan

28 Eylül-1 Ekim 2023 tarihleri arasında tarafınızdan(Cemre tur) düzenlenen baştan başa GAP turu çok güzel bir geziydi. Başta tüm kaprislere, olumsuzluklara, yerli yersiz isteklerimizin tümüne üstün sabır ve her daim şirin, güler yüzle cevap veren Hatice hanıma, tur süresince bol hoşgörüsü, engin tarih ve mitoloji bilgisiyle bizlere her daim kuiz yapan, üç günün sonunda yazılı sınava tabi tutacakmış gibi bizleri her an sorularıyla uyanık tutan, her eseri tarihi yeri en ince ayrıntısına kadar tanıtmaya kendini adamış işini çok derece ciddiyetle ve başarıyla yerine getiren tur rehberimiz Celal beyefendiye veeeee turumuzun herkes uyurken uyanık kalarak direksiyon başında bizleri bu muhteşem yerlere ulaştıran, müzik tercihlerimize sabır gösteren, cefakar kaptanımız Ahmet beyefendiyeVe,Bu üç gün süresince güzel dakikalar, saatler, günler geçirmemize vesile olduğunuz (turumuzda oluşan sorunu çözüme de ulaştırarak) için siz Cemre tur yetkililerine çoooook teşekkürler ediyorum. *****

2023:10:02 16:20:17
Fatih Mehmet DUMAN

Fatih Mehmet DUMAN

25.09.2023 ve 02.10.2023 tarihlerinde katıldığımız İran turunda, Cemre tur görevlileri Osman ve Asman beylere ilgi alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.İran ile ilgili olan ön yargılarımız yok oldu gezmeye değer güzel bir lokasyon tavsiye erderim.Sadece gezinin Tahran bölümünde biraz koşturmaca oluyor, Programı yetiştirmek adına. Yezd kısa tutularak Tahrana daha çok zaman ayrılabilir.

2023:10:05 13:42:25
nurullah abuş

nurullah abuş

8.10 Eylül GAP turuna 5 kişilik grup olarak katıldık. Kaptanımız ve özellikle tur sorumlumuz hatice hanıma ilgi ve alakasından dolayı çok ama çok teşekkür ederim. Hatice hanım çok güleryüzlü nazik biri olarak bizleri çok iyi ağırladı.cemre turla tekrar tura katılmak istiyoruz umarım hatice hanımla olan tura denk geliriz.Sadece tur aracı aracı ile ilgili bir iki sıkıntı vardı ilk olarak aracın usb girişleri kırık yada çalışmıyor tlf şarj edemedik birde koltukları hiç rahat değildiTeşekkür ederim

2023:09:11 06:48:59
Esma Çetinkaya

Esma Çetinkaya

2023, 14-21 Ağustos Cemre Turizm Büyük İran turuna beş yaşındaki oğlumuz ile katıldık. Çocuğumuz ile tura katılmak başta bizi endişelendirmiş olsa da Cemre Grup bize otobüs yerleşim planı, otel odalarının çoğu hususunda talep etmemiş olduğumuz hâlde çok yardımcı oldu. Her konuda yardımcı ve destek olan bu ekip ile yıllardır beklediğimiz İran turu bizim için muhteşem bir anı olarak hafızamıza kazındı. Cemre Turizm'i tercih etme konusunda kararsız olanlara özellikle çocuklu bir aile deneyimi ile diyoruz ki tercih etmelisiniz. Biz şu anda dönüş yolundayız ve fotoğraflarımıza ve videolarımıza baktıkça bitmiş olan büyük İran turumuzun bizde bıraktığı hissin verdiği hoşnutlukla ayrılıyoruz. Koordinatörümüz Osman beye ve tur rehberimiz Asman beye müteşekkiriz 🙏🌼

2023:08:22 11:21:41

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–20:00
  • Salı 08:30–20:00
  • Çarşamba 08:30–20:00
  • Perşembe 08:30–20:00
  • Cuma 08:30–20:00
  • Cumartesi 08:30–20:00
  • Pazar Kapalı

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı