Modoğlu Travel Erzurum

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Modoğlu Travel Erzurum

Modoğlu Travel Erzurum, Erzurum şehrinde hizmet veren bir seyahat acentesidir. Şehirdeki turizm ihtiyaçlarına yönelik çeşitli hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Modoğlu Travel Erzurum, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli hizmet anlayışını benimsemiştir.

Fiyat Politikası

Modoğlu Travel Erzurum, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir. Fiyat politikası, müşteri memnuniyetini sağlayacak şekilde belirlenmektedir.

Müşteri Hedef Kitlesi

Modoğlu Travel Erzurum, bireysel ve kurumsal müşterilere hizmet vermektedir. Şehirdeki turizm ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunarak geniş bir müşteri kitlesine hitap etmektedir.

İşletmenin Farklılıkları

  • Profesyonel ve deneyimli kadrosu
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
  • Kaliteli ve güvenilir hizmet sunumu
Modoğlu Travel Erzurum, seyahat planlarınızı en iyi şekilde organize etmek ve unutulmaz bir deneyim yaşamanızı sağlamak için burada. Profesyonel ekibimiz ve geniş hizmet yelpazemizle sizlere en iyi hizmeti sunmak için sabırsızlanıyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Modoğlu Travel Erzurum Yorumlar - 1

user306985

Erzurum Modoğlu Travel ile yaptığım seyahat deneyimi oldukça memnun ediciydi. Personelin ilgisi ve yardımseverliği sayesinde sorunsuz bir şekilde seyahatimi gerçekleştirdim. Tur programı oldukça keyifliydi ve gezilecek yerlerin seçimi de çok başarılıydı. Fiyat performans dengesi de oldukça iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

28 Eylül 2024
Zehra Eşrefoğlu

Zehra Eşrefoğlu

İlk tur tecrübemdi.Çok güzel 2 gün geçirdim. Tur sahipleri güvenilir,içten insanlar ve rahat edeceğiniz her imkanı sizlere sağlıyorlar. Onlar için tura katılan insanların mutluluğu çok önemlli. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Gezeceğim bütün yerler için seçeceğim tur şirketi artık belli.

2022:12:12 08:02:27
elif özhancı

elif özhancı

Katildığım ilk tur gezisini Modoglu ile yaptım, cok profesyoneller, guler yüzlü, samimi ve çözüm odaklı yaklaşımları misafirlerine sergiledikleri davranışları kendinizi güvende hissettiriyor, ben çok memnun kaldım, tekrar seyahat etmeyi planlıyorum, teşekkürler Modoğlu

2022:12:13 06:34:01
Buse Kocaman

Buse Kocaman

Eğlenmekten, gülmekten sesimin kısıldığı bi tur oldu 😂 Harikaydı, inanılmaz eğlenceli, kültürel, samimi bi geziydi. Harun Bey, Özgür Bey ve üst düzey yetenekli şoförümüze çookk teşekkür ederiim 🙏🏻🙏🏻

2022:12:12 16:49:03
Tuba Zarşat

Tuba Zarşat

Muhteşem ✨🧿Muhteşemmmmm ✨🧿Eğlence, proaktif yaklaşım, tok gözlü hizmet anlayışı ✨ farklı dünyalara sahip insanları aynı eğlence duygusunda buluşturma yeteneği, eşsizdir. Bunu başarmak doğuştan yetenek ister. Siz bu konuda çok başarılısınız. Her şey için çok teşekkür ederim. Yeni yeni organizasyonlarda yeniden görüşmek dileğiyle.

2022:12:12 07:58:22
Memet Keskelen

Memet Keskelen

Güvenilir iyi tur şirketi güleryüz iyi hizmet insanlara canlayaklaşım ailemi gönderdim çok memnun kalmışlar sizde memnun kalırsınız teşekürler Erzurum modoglu travel tur ilgi ve alakanız için teşekkürler

2023:01:24 15:54:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–21:00
  • Salı 08:30–21:00
  • Çarşamba 08:30–21:00
  • Perşembe 08:30–21:00
  • Cuma 08:30–21:00
  • Cumartesi 09:30–21:00
  • Pazar 09:30–20:00

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı