Adalet Taksi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzurum Adalet Taksi

Erzurum Adalet Taksi, şehirde hızlı ve güvenilir taksi hizmeti sunan bir kuruluştur. 1995 yılında kurulan firma, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ve profesyonel bir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Adalet Taksi, Erzurum'un en eski ve köklü taksi firmalarından biridir. Kurulduğu günden bu yana şehirde taksi hizmeti veren firma, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmuştur.

Fiyat Politikası

  • Uygun ve sabit fiyatlar
  • Şehir içi ve şehirlerarası seyahat imkanı
  • Ödeme seçenekleri: nakit ve kredi kartı

Önemli Özellikler

  • 24 saat hizmet
  • Kaliteli ve konforlu araçlar
  • Deneyimli ve güler yüzlü şoförler
  • Güvenli ve sigortalı seyahat imkanı
Erzurum Adalet Taksi, müşterilerine her zaman güvenilir ve kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Uygun fiyatlar, konforlu araçlar ve deneyimli şoförler ile şehir içi ve şehirlerarası seyahatlerinizde tercih edebileceğiniz bir taksi firmasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Adalet Taksi Yorumlar - 1

user306915

Erzurum Adalet Taksi Taksi Durağı oldukça güvenilir ve hızlı bir hizmet sunuyor. Araçlar temiz ve konforlu, şoförler ise güler yüzlü ve profesyonel. Her zaman zamanında ve güvenli bir şekilde hedefinize ulaşmanızı sağlıyorlar. Kesinlikle tercih edilesi bir taksi durağı.

28 Eylül 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı