Kayakyolu Taksi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Kayakyolu Taksi Erzurum

Kayakyolu Taksi, Erzurum şehrinde hizmet veren bir taksi firmasıdır. Şehir içi ve şehirler arası transfer hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Kayakyolu Taksi, 2005 yılında kurulmuştur ve o günden beri müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Şehir içi ve şehirler arası transferler için uygun fiyatlar
  • Sabah saatlerinde ve gece geç saatlerde ek ücret uygulaması

Önemli Özellikler

  • 24 saat hizmet
  • Kaliteli ve konforlu araçlar
  • Deneyimli ve güler yüzlü şoförler
Kayakyolu Taksi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Güvenilir ve konforlu bir yolculuk için tercih edebileceğiniz bir taksi firmasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Palandöken Kayakyolu Taksi Yorumlar - 1

user306893

Erzurum Kayakyolu Taksi Taksi Durağı oldukça temiz ve düzenli bir taksi durağı. Araçlarının bakımlı ve konforlu olması da tercih sebeplerimden biri. Ayrıca şoförlerin güler yüzlü ve yardımsever olmaları da memnuniyetimi arttırıyor. Her zaman zamanında ve güvenli bir şekilde hizmet veriyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

28 Eylül 2024
İbo Yıldz

İbo Yıldz

Usta ve nazik şoförleri hizmet yarışındalar, kayakyolu taksiyi tavsiye ederim.

2024:01:22 05:11:37
Kadir Terzioğlu

Kadir Terzioğlu

Bu akşam 4 dakikaya gelir dedikleri taksi 35 dakikaya gelmedi. Çok ayıp.esnaflik böyle olmaz

2023:11:24 16:08:40
Gökhan OKTAN

Gökhan OKTAN

Şoförleri çok güler yüzlü gerçekten aldıkları parayı hak ediyorlar. Kayakyolunun neresinde olursanız olun 1,5 dk ya taksiniz istediğiniz yerde.

2023:06:17 11:51:27
Erdal Dursun

Erdal Dursun

Çok kaliteli hızlı temiz güvenilir taksi durağı şöförlerde gayet iyi

2023:03:20 12:39:21
N4 N2

N4 N2

Erzurum'a ayağınız düşerse kesinlikle bu bahsedeceğim taksi durağını kullanmayınBenden size bir dost tavsiyesi.Hatta yerini de söyleyeyim.ERZURUM POMEM karşısındaki taksi durağı.Bir ortamda polislik sınavı için gelmiş #kardeşlerle sohbet etmek durumunda kaldım.Hepsi de temiz yüzlü vatan millet aşkıyla yanan çocuklardı.Aklımda kaldığı kadarıyla olayı özet olarak geçeyimOnların #şikayetlerini dile getirmek istedik.⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️Kısa bir mesafeden bizden 30 lira aldılar. Diye söze başladılar.Lisans ve Ön lisans POMEM mülakatları var bu günlerde. Mülakata girecek olan kimseler bizim gibi çevre il ya da ilçelerden gelebiliyorlar.Mülakata girecek olanların yanlarında telefon, bozuk para, kalem, sigara, çakmak ve metal hiç bir eşyayı içeriye sokmaları yasak.Emanetçi olarak da Polis okulu karşısındaki taksi durağına yönlendiriyorlar insanları. Her emanet başına 5 TL ücret belirlemişler. Buraya kadar her şey normal.Saat 11:00'da olan mülakat 12:45'e erteleniyor. Ve emanetlerini taksi durağına teslim eden herkes gibi mecburen emanetlerimizi geri alıp dedikleri saatte geldik. Beş dakika, on dakika kalan emanetler için herkesten o ücreti aldılar.12:45'e doğru tekrar vermek istedik eşyaları, hani sabah iptal olduğu için bu sefer ücret almazlar diye düşündük.Ama bir de zam yaparak ikinci bir ücret aldılar. 2 kişi aynı poşete eşyaları koyarak teslim etmedik istedik ama "burada iki telefon var ona göre ücret alırız" diye dayattılar. Biz de çevrede başka emanetçi olmadığı için mecburen bayıldık dedikleri ücreti.Burada yakınmamız 5 lira 10 lira değil"Erzurum kalesi Mülk-ü İslam'ın." diye bahsi geçen bir şehrin bu denli fırsatçılarla dolmuş olmasıdır.

2018:11:22 18:37:50

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Erzurum Palandöken 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı