Erzurum Gez Taksi Durağı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzurum Gez Taksi Durağı

Erzurum Gez Taksi Durağı, Erzurum şehrinde hizmet veren bir taksi durağıdır. Şehir içi ve şehirler arası seyahatlerde müşterilerine konforlu ve güvenilir bir ulaşım hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Erzurum Gez Taksi Durağı, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır sektörde hizmet vermektedir. Deneyimli ve profesyonel şoförleri ile müşterilerine kaliteli bir hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

Erzurum Gez Taksi Durağı, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Sabit fiyatlarla çalışan durağımızda, ekstra ücret talep edilmemektedir.

Önemli Özellikler

  • Konforlu ve temiz araçlar
  • Profesyonel ve güler yüzlü şoförler
  • Şehir içi ve şehirler arası seyahat imkanı
  • 24 saat hizmet
Erzurum Gez Taksi Durağı, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak güvenilir ve kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Uygun fiyatlarla konforlu bir seyahat deneyimi yaşamak isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Erzurum Gez Taksi Durağı Yorumlar - 1

user306809

Erzurum Gez Taksi Durağı oldukça güvenilir ve hızlı bir hizmet sunuyor. Araçlar temiz ve konforlu, şoförler de son derece profesyonel. Ayrıca fiyatlar da oldukça makul. Her zaman tercih ettiğim bir taksi durağıdır.

28 Eylül 2024
Murat Atalay

Murat Atalay

İspirli ailesi babaları hacı memet ispirli yle 50,60 yıl süre boyunca 6 oğluyla mahalle halkına market tüp ve taksi hizmeti sunmuşturlar ve kaliteden ödün vermeden hizmete devam etmektedirler.yaptiklari hizmetler hep guleryuzlu samimi dostane olmuştur ve tüm mahalle sakinlerine faydaları olmuştur.şimdi ise Süphan ispirli ,Mahmut ispirli ile yedi yirmi dört mahalle halkına taksi hizmetine devam etmektedirler.Yaptiklari bu hizmetlerinden dolayı Bi mahalle sakini olarak teşekkürlermizi bir borç bilir daha güzel kazasiz belasiz hayırlı işler temennisiyle....

2022:09:23 21:30:09
İsmail Yuvaşen

İsmail Yuvaşen

Hayırlı olsun abim rabbim bol kazançlar versin. Süphan bey ailemizden biri gibidir mahallemizin yıllardır güvenle kullandığı tek taksidir

2022:09:24 08:58:09
Muhammed Ali Tümen

Muhammed Ali Tümen

Müşteriye saygı benim için en önemli etken ve benca gayat başatılılar bu konu da sadece buda değil zamanında teslim 7 24 hizmet sınırsız mesafe kısaca adamlar bu alanda 1 numaralar

2022:09:23 16:29:58
İkram İspirli

İkram İspirli

Sabah veya akşam ailemi hep bu taksici abiyle gönderdiyim de içim çok rahat oluyor müşterileri ailesi olarak görüyor. Tavsiye ederim.Abi ALLAH kaza bela vermesin.

2022:09:23 17:04:19
Betül Coskun

Betül Coskun

Samimiyeti, güvenirliğiyle çok keyifli bi yolculuk yaptım teşekkür ederim bundan sonra sizi tercih edeceğimden emin olabilirsiniz

2022:09:23 15:24:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı