Tarım Kredi Kooperatif Market

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzurum Tarım Kredi Kooperatif Market

Erzurum Tarım Kredi Kooperatif Market, şehirdeki çiftçilere ve tüketicilere tarım ürünleri ve gıda maddeleri sunan bir markettir. Kooperatif yapısıyla çalışan işletme, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri müşterilerine sunmaktadır.

Tarihçe

Erzurum Tarım Kredi Kooperatif Market, 1980 yılında kurulmuştur. O günden bu yana şehirdeki tarım sektörüne destek olmayı ve tüketicilere kaliteli ürünler sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Erzurum Tarım Kredi Kooperatif Market, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı hedeflemektedir. Tarım ürünleri, gıda maddeleri ve diğer ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz geniş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kooperatif yapısıyla çalışması
  • Kaliteli ve taze ürünlerin bulunması
  • Uygun fiyat politikası
  • Çiftçilere destek olma amacı
Erzurum Tarım Kredi Kooperatif Market'i tercih etmeniz, hem kaliteli ürünlere uygun fiyatlarla sahip olmanızı sağlar hem de şehirdeki tarım sektörüne destek olmanıza yardımcı olur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Tarım Kredi Kooperatif Market Yorumlar - 1

user306785

Erzurum Tarım Kredi Kooperatif Market Süpermarket oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Hem taze ürünler hem de gıda dışı ürünler konusunda oldukça başarılılar. Personelleri de oldukça ilgili ve yardımsever. Ancak bazen kasa sıralarında uzun kuyruklar olabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir market.

28 Eylül 2024
Ahmet Cansever

Ahmet Cansever

Devletin işlettiği belli oluyor bu yok şu yok o yok bu hafta aldığını bir daha ki hafta bulamıyorsun çalışanlar yetersiz bilgisiz ilgisiz

2023:10:29 18:57:09
İbrahim Ender

İbrahim Ender

Fiyatlar piyasayla aynı, çok az ürünün fiyatı düşük

2023:08:02 15:18:43
METİN AYKUT

METİN AYKUT

Ekonomik fiyatlar marketler ile aynı birazdaha indirim olursa fevkaladenin fevkinde olur

2023:03:30 12:23:50
Ferid Aydın

Ferid Aydın

Ürünleri kaliteli

2023:11:10 07:33:12
Sahin Turan

Sahin Turan

güzel

2024:01:09 06:36:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı