Erzurum Bim Mağazası

Bim, Türkiye'nin önde gelen perakende marketlerinden biridir. Erzurum şehrinde de birçok şubesi bulunmaktadır. Bim, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Bim, 1995 yılında kurulmuş olup, hızla büyüyerek Türkiye genelinde birçok şubeye sahip olmuştur. Erzurum'daki Bim mağazaları da şehirdeki alışveriş ihtiyacını karşılamak için hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Bim, uygun fiyatlarıyla bilinmektedir.
  • Her bütçeye uygun ürün seçenekleri sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli markaların ürünleri
  • Düzenli kampanyalar ve indirimler
Erzurum Bim Mağazası, geniş ürün seçenekleri ve uygun fiyatlarıyla alışveriş yapmak isteyen herkes için ideal bir tercihtir. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunan Bim, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Bim Yorumlar - 1

user306779

Erzurum Bim Süpermarket oldukça geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla tercih edilebilecek bir market. Temiz ve düzenli bir ortamı var. Ancak bazen kasa sıralarının uzun olması ve kalabalık olması dezavantaj olabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir market.

28 Eylül 2024
Recep Bayoğlu

Recep Bayoğlu

BİM kral market vesselam her ne kadar o ilk zamanlarında bangır bangır fabrikadan halka diye sunulan bim ile şimdiki bimin alakası olmasa da bim iyidir. Fiyat bakımından artık kimse kimseden geri kalmıyor haliyle bim de bu serüvene katılmış durumda, fiyat konusunu bir kenara bırakalım hala her gittiğimde stabil, huzur verici bir ortama sahip ve bu bütün bimlerde böyle.

2022:08:20 13:03:23
Numan TORUN

Numan TORUN

Şehirleri sömürmek ve kaynaklarını tüketmek için kurulmuş işletmeler. Bu işletmeler yüzünden binlerce bakkal kapandı. Binlerce aile mağdur oldu.Yerelden alışveriş yap, hem sen hem şehrin kazansın.

2022:03:17 13:05:47
Ayşe Toparlak

Ayşe Toparlak

Sanki eskiden piyasaya göre daha uygundu. Ama şimdi aynı bu canımı sıkıyor. Her ürün var ama istediğim gramajda yok. Yani daha büyükleri var.

2022:06:16 14:52:52
Zübeyr Cinisli

Zübeyr Cinisli

Ucuz market. Her şeyden önemlisi güler yüzlü kasiyer. Dışarıdan aldığınız bir ürünü daha ucuza alabiliyorsunuz. Ayrıca kalitesiz ürünmüş vs dedikodularına aldırış etmeyin. Eğer öyle şartlandıysanız büyük marketlerden pahalı alabilirsiniz tercih sizin. Yinede alışveriş yapmayı deneyip kaliteyi görün.Tavsiye ederim.

2018:10:30 19:11:22
Yusuf Can YILDIRIM

Yusuf Can YILDIRIM

Samimi çalışanlar ve güzel hizmet. Tek sorunu kalabalık zamanlarda can sıkıcı olan, kasa da sıra bekleme olayı.

2021:01:08 11:56:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:00–21:00
  • Çarşamba 09:00–21:00
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:00–21:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar 09:00–21:00

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı