Düzgün Market Üniversite Şubesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Düzgün Market Üniversite Şubesi Erzurum

Düzgün Market Üniversite Şubesi, Erzurum şehrinde hizmet veren bir market zinciridir. 1995 yılında kurulan Düzgün Market, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmayı ilke edinmiştir. Üniversite öğrencilerinin ve gençlerin tercih ettiği bir market olan Düzgün Market Üniversite Şubesi, geniş ürün yelpazesi ve hızlı hizmet anlayışıyla bilinmektedir.

Fiyat politikası açısından Düzgün Market Üniversite Şubesi, her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır. Hem markalı ürünler hem de kendi üretimi olan Düzgün Market markalı ürünler bulunmaktadır. Böylece müşteriler istedikleri fiyat aralığında ürünleri tercih edebilmektedir.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
  • Kaliteli ürünler
  • Öğrenci dostu kampanyalar
Düzgün Market Üniversite Şubesi, gençlerin ve öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun ürünleri uygun fiyatlarla sunarak, alışveriş deneyimlerini kolaylaştırır. Hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutar. Bu nedenle Düzgün Market Üniversite Şubesi, Erzurum'da tercih edilmesi gereken bir markettir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Erzurum Palandöken Düzgün Market Üniversite Şubesi Yorumlar - 1

user306692

Erzurum Düzgün Market Üniversite Şubesi, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla öğrenciler için ideal bir alışveriş noktası. Mağaza temiz ve düzenli, çalışanlar da oldukça yardımsever ve ilgili. Ancak bazen kasa sıralarında uzun kuyruklar oluşabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir market.

28 Eylül 2024
Acemiyatırımcı& Seyyah Acemiyatırımcı

Acemiyatırımcı& Seyyah Acemiyatırımcı

Çok şube var ama kurumsallaşma yokAsgari ücret ile çalıştırılan insanlarTamamının yerine iyi bir fabrika olsa daha iyi

2023:12:06 05:45:20
Minel Kln

Minel Kln

Çalışanları kibar, ürünler taze,düzenli adı gibi düzgün bir market.

2023:12:13 11:45:26
Mehmet ÇINAR

Mehmet ÇINAR

Diğer şubelerine göre biraz küçük olduğu için raflar arası kısa düzgün standart Burdada aynı

2023:04:16 12:01:16
başaran gençdoğan

başaran gençdoğan

Üniversite lojmanlarında oturan kişiler için planlanmış olmasına rağmen dışarıdan gelenlerinde alış veriş yapmasıyla çoğu zaman çok kalabalık oluyor. Fiyatları pahalı, bazen de ürünler sorunlu olabiliyor. Ama müdürleri her türlü sorunu çözebilecek pratikteler. Çalışanların çoğu iyi. Diğer Düzgün marketlerden de alış veriş yapinca onlara göre burada çalışanlar dört dörtlük.

2023:09:20 13:52:14
f cevrin

f cevrin

ilk girişte dikkatimi meyve sebze ve şarküteri reyonu çekti düzgün ve kaliteli ve özenle dizilmiş bir raflardan memnun kaldım. Umarım böyle devam eder

2023:05:20 15:26:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:30–23:00
  • Salı 07:30–23:00
  • Çarşamba 07:30–23:00
  • Perşembe 07:30–23:00
  • Cuma 07:30–23:00
  • Cumartesi 07:30–23:00
  • Pazar 07:30–23:00

Erzurum Palandöken 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı