Düzgün Market

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Düzgün Market

Düzgün Market, Erzurum şehrinde hizmet veren bir markettir. 1990 yılında açılan işletme, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Düzgün Market, 1990 yılında Ahmet Düzgün tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Düzgün Market, uygun fiyat politikasıyla müşterilerine kaliteli ürünleri en ekonomik şekilde sunmayı hedeflemektedir.

Müşteri Hedef Kitlesi

Düzgün Market, geniş ürün yelpazesi sayesinde her kesimden müşteriye hitap etmektedir. Hem yerel halkın hem de şehir dışından gelen ziyaretçilerin tercih ettiği bir markettir.

İşletmenin Önemli Özellikleri

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ve taze ürünler
  • Uygun fiyat politikası
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Düzgün Market'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Geniş ürün yelpazesi, uygun fiyat politikası ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi alışveriş deneyimini sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Erzurum Yakutiye Düzgün Market Yorumlar - 1

user306580

Erzurum Düzgün Market Alışveriş Merkezi oldukça geniş ve çeşitli ürünlerin bulunduğu bir alışveriş merkezi. Mağazaların düzenli ve temiz olması da oldukça memnun edici. Ancak bazı mağazaların fiyatları biraz yüksek olabiliyor. Ayrıca otopark sorunu da yaşanabiliyor. Genel olarak alışveriş deneyimim olumlu oldu.

28 Eylül 2024
Doğan Çetinkaya

Doğan Çetinkaya

2 yıldır sürekli alışveriş yaptığım yer, birkaç ay öncesine kadar çeşit olarak gayet iyidi ancak son 3-4 aydır mağazada çeşit yok, alışverişin yarısını başka marketten yapmak zorunda kalıyorum. Raf dizilimleri eskiden güzeldi şimdi o kadar saçma ki aradığımız ürünü bulmakta zorlanıyoruz, sormak için personel de yok. Tesadüfen mağaza müdürüne denk geldim ve çözüm üretmesi için dile getirdim ama dikkate bile almadı.

2024:01:21 13:20:44
Recep Bayoğlu

Recep Bayoğlu

Herşeyi ile mükemmel bir market ve aradığınız her şeyi bulabileceğiniz bir market. Özellikle et ürünlerindeki temizliklerine kefilim kesinlikle tavsiye ederim. Erzurum'un yerel değerleri arasında en iyisi diyebilirim

2022:09:17 15:25:53
Kemal özer

Kemal özer

Erzurum'un yerel marketler grubudur. Yenişehir de küçük bı şubeyle başlayıp sonra zincire dönüşmüşlerdir. Pek çok şubesi bulunmaktadir Erzurum merkezinde. Ucuz değildir. Hatta selametlik bir arkadaşım çokta parayı dert edinmeyen tiplerden biri çocuğuna çikolata alırken eğer düzgün marketten aliyorsam iki kere düşünürüm derdi. Kente pek çok katkısı olduğunu iş istihdamı oluşturduğunu söyler sahipleri. Bence tamamen palavradir. Market katma değer değildir bı kere fabrika gibi değildir üretim yeri değildir. Zaten adam calistirmalisin sen onların emeğine muhtacsindir. Bı çok marketin üstünde işbaşı gözlem eğitimi uygulanmaktadir yazar. Yani personel istihdam ettim devlet bana bunlar için teşvik ver demektir. Yinede teşekkürler ne diyelim.

2022:12:17 21:48:53
emre hissedar

emre hissedar

Güzel bir yer. Şöyle bir durum söz konusu nedenini bilemiyeceğim ama sanki 2023 de fiyatlar biraz daha diger marketlere göre arttı gibi. Özellikle manav reyonunda. Hizmet için teşekkürler.

2023:02:25 08:51:47
Yuksel Ulutan

Yuksel Ulutan

Yerel market belli günlerde guzrl indirimleri var keşke bir gün değil hergun olsa da yerel esnafı desteklesek

2022:12:02 11:21:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı