Palan Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Palan Otel

Erzurum Palan Otel, şehrin merkezinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunarak unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Palan Otel, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Otel, modern tasarımı ve şık dekorasyonuyla dikkat çekmektedir.

Fiyat Politikası

Otelimiz, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır. Misafirlerimize en iyi fiyat garantisi ile hizmet vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Lüks ve modern odalar
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Spa ve fitness merkezi
  • Toplantı ve etkinlik alanları
  • Otopark hizmeti
Erzurum Palan Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu odaları, lezzetli yemekleri, şehir merkezine yakınlığı ve kaliteli hizmet anlayışıyla misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Erzurum Palandöken Palan Otel Yorumlar - 1

user306556

Erzurum Palan Otel Spa harika bir deneyimdi. Odalar temiz ve konforluydu, personel çok yardımseverdi. Spa alanı ise gerçekten dinlendirici ve rahatlatıcıydı. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir otel.

28 Eylül 2024
Kubra Ekşi

Kubra Ekşi

Havalimanından itibaren baslayan güzel hizmetiniz için cok teşekkür ederizBizi havalimanında Fatih Bey karsıladı! Sıcak kanlı yardımsever aynı zamanda da hoş sohbet bir beyfendiydi yolculugumuz müzik eşliğinde sohbetle cok güzel geçti.otele geldiginizde Maria hanım ile tanıştık. bizi güler yüzü ile sıcacık karsıladı… check in saatinden önce gelmemize ragmen erken girş yapabildik . Resepsiyonda Nisa hanım ve tüm ön büro ekibi her zaman güler yüzlü yardımsever ve cözüm odaklıydılar. Dogum günüm oldgu için özellikle özen gösteren ismail bey’e ayrıca cok teşekkür ediyorum! Restaurantın girişindeki karşılamadan servis ekibine kdr her biri cok özenli ve elit insanlardı! Otelin yemekleri oda büyüklükleri spa hizmetinin ücretsiz olması (masaj hariç) kayak odasının genişliği imkanları ve piste yakın olması (sürekli ring var sizi piste bırakıp pistten alıyorlar) hepsi cok avantajlı ama esas güzel yanı personeli…muazzam bir ekip kurulmus! Cok sevdik sizleriYine gelecegiz 💛🙏😍

2024:01:12 14:27:52
Elçin Poyraz

Elçin Poyraz

Yemekler çok güzeldi, herkes çok ilgiliydi. Saat 14 den önce gelmemize rağmen hemen odamız ayarlandı, hiç beklemedik. Shuttle ile getirdiler götürdüler. Kahve molalarında piyano dinletisi vardı. Her şey için teşekkürler. Eksileri şunlardı: birincisi odaların ısıtıcısı havayı çok boğuyordu. Çalıştığında avm gibi havasız kokuyordu içersi. İkincisi yüzme havuzu çok kirliydi. Yüzücü gözlüğüyle bile suda göz gözü görmüyordu. Bunlar dışında güzel bir otel tavsiye ederim.

2024:01:19 20:03:11
Mihrali Eşgi

Mihrali Eşgi

2 gece 3 gün arkadaşlarımızla beraber konakladık. Board yapmak için geldik ve otelin konumu pistler için çok iyiydi. Ayrıca piste yürüyüş mesafesi 10 dk onun dışında shuttle var ve aradığınızda sizi almaya geliyor. Otelin temizliği gayet başarılı o konuda hiç bir problem yaşamadık. Yemekleri ise çok lezzetliydi çalışanlar ise güleryüzlülerdi. Tüm Palan Otel ekibine teşekkür ederiz.

2024:01:15 09:07:41
fulya görmusoglu

fulya görmusoglu

Hotel temiz, sıcak, kayak merkezine yakın. Hotel çalışanları oldukça ilgili, gittiğimiz ilk gün Misafir iliş.den Maria hanım karşıladı çok tatlı, güler yüzlü bir karşılamaydı. Resepsiyonda görevli Nisa hanım her sorumuza hızlıca dönüş sağladı, Erzurum Merkezde gezmek istediğimiz yerlerle ilgili Nisa Hnm ve Muhittin beyden güzel yönlendirmeler aldık. Erzurum Palandökene tekrar geldiğimizde evimizde gibi hissedip konaklamak isteyeceğimiz yerler arasında ilk sırayı aldı. Sauna, havuz, hamam olması ekstra tercih sebebimizdi. Hotelden havalimanına transfer imkanı vardı. Kayak odası var ve yine pistte yakın shuttle ile götürüyorlar, dönüşlerde kimi zaman yürüyerek 10 dakkada otelde olduk.

2024:01:16 09:19:59
MUHAMMET POLAT

MUHAMMET POLAT

Otel, personel ve hizmet kalitesi bakımından gayet başarılı idi. Sadece iki hususta hayal kırıklığı yaşadık öncelikle ilk iki günümüzde yemekler biraz özensiz geldi bunun nedenini yeterince konaklama yapan misafir bulunmaması olarak düşünüyoruz sonraki iki günde yoğunluk olunca daha özenli olduğunu gördük. İkinci hayal kırıklığı ise transfer hakkımızı havalimanı yerine daha yakın bir konuma istedik ancak bunu sağlamadılar oysaki havalimanı daha uzak bir konumdu biz daha yakın bir konuma transfer hizmeti almak istedik bu bizi üzdü bu konuda kolaylık sağlanabilir transfer hizmeti verilebilirdi.Diğer otel içerisindeki bütün hizmetler ve kayak odası ekipman kiralama konusunda ve her konuda yardımcı oldular, piste gün içerisinde transfer hizmeti gayet iyiydi personel gayet başarılı. Teşekkürler Palan Otel.

2024:01:11 19:43:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Erzurum Palandöken 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı