METİN AKÇAY AYAKKABI MAĞAZASI

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Metin Akçay Ayakkabı Mağazası

Metin Akçay Ayakkabı Mağazası, Erzurum şehrinde ayakkabı sektöründe hizmet veren köklü bir işletmedir. 1990 yılında kurulan mağaza, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ve şık ayakkabılar sunmaktadır.

Tarihçe

Metin Akçay Ayakkabı Mağazası, 30 yılı aşkın bir süredir Erzurum halkına hizmet vermektedir. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan mağaza, şehrin önde gelen ayakkabı mağazalarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Metin Akçay Ayakkabı Mağazası, her bütçeye uygun fiyat seçenekleri sunmaktadır. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmayı ilke edinmiş olan mağaza, herkesin ihtiyacına uygun ayakkabıları bulabileceği geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve şık ayakkabılar
  • Uygun fiyat seçenekleri
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Metin Akçay Ayakkabı Mağazası, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak müşterilerinin beğenisini kazanmaktadır. Her zevke ve bütçeye uygun ayakkabıları bulabileceğiniz mağazamızı tercih ettiğinizde şıklığınızdan ödün vermeden rahat ve kaliteli ayakkabılara sahip olabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye METİN AKÇAY AYAKKABI MAĞAZASI Yorumlar - 1

user306468

Erzurum Metin Akçay Ayakkabı Mağazası oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Mağazada hem spor hem de klasik ayakkabı modelleri bulunuyor. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımsever. Fiyatlar da oldukça makul. Ancak mağazanın konumu biraz merkeze uzak olduğu için ulaşım konusunda sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldım, tekrar alışveriş yapmayı düşünüyorum.Puan : 4

28 Eylül 2024
Kasırga Elektrik

Kasırga Elektrik

Metin akçay abime dikmiş olduğu ayakkabıdan dolayı teşekkür eder başarılarının devamını dilerim

2023:08:01 09:54:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar Kapalı

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı