PALERİUM Alışveriş Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzurum PALERİUM Alışveriş Merkezi

Erzurum PALERİUM Alışveriş Merkezi, şehrin merkezinde yer alan modern bir alışveriş merkezidir. 2010 yılında açılan bu alışveriş merkezi, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi sunmaktadır.

Tarihçe

PALERİUM Alışveriş Merkezi, Erzurum'un en büyük alışveriş merkezlerinden biri olup, şehrin alışveriş ve eğlence hayatına yeni bir soluk getirmiştir. Açıldığı günden bu yana sürekli olarak yenilenen ve gelişen PALERİUM, müşterilerine her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Çeşitli fiyat aralıklarında ürünler sunulmaktadır.
  • Kampanyalar ve indirimler düzenli olarak yapılmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş mağaza ve marka seçenekleri
  • Restoranlar, kafeler ve sinema salonu gibi eğlence alanları
  • Ücretsiz otopark imkanı
  • Çocuklar için oyun alanları
Erzurum PALERİUM Alışveriş Merkezi, alışveriş tutkunları için ideal bir destinasyondur. Geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatlar ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi sunmaktadır. Ayrıca eğlence ve yeme içme alanlarıyla da fark yaratan PALERİUM, şehrin vazgeçilmez alışveriş noktalarından biridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye PALERİUM Alışveriş Merkezi Yorumlar - 1

user306384

Erzurum PALERİUM Alışveriş Merkezi, şehrin en büyük ve en modern alışveriş merkezlerinden biri. Geniş ürün yelpazesi, kaliteli mağazaları ve keyifli atmosferiyle alışveriş yapmak için ideal bir mekan. Ayrıca içerisindeki restoran ve kafelerle de yeme-içme ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Temiz ve düzenli bir alışveriş merkezi olması da ayrıca memnuniyet verici. Kesinlikle Erzurum'da alışveriş yapmak isteyenler için tavsiye edebileceğim bir yer.

28 Eylül 2024
ihsan çarıkcı

ihsan çarıkcı

Şehrin içinde olması avantaj girişteki güvenlik çok gıcık sinir bozucu tavırları var

2024:01:26 07:34:03
ahmet kudu

ahmet kudu

Ehh işte AVM olmaması gereken bir AVM ziyaretçileri genelde düşük profilli, otopark kısıtlı ve girişi tuhaf bir mimariye sahip merkezi konumda

2024:01:12 20:59:12
Sabri Görkem Uludüz

Sabri Görkem Uludüz

Avm'den çok pasaj gibi gözüken yer, özellikle sinema salonu çok kötü. Tek güzel yeri yemek katında bulunan bazı kurumlar.

2023:12:18 13:20:27
Ramazan Erz

Ramazan Erz

İstanbul dan gezmeye geldim Erzurum'u fakat bu AVM temizlik ve hijyenik konusunda gerçekten çok kötü nasıl denetilmiyor anlamadım koskoca AVM nin 3 kat wc sine girdim birinde tuvalet kağıdı el kurulama kağıdı yok oraya astıkları el kurutmasi bozuk lütfen insan sağlığına bu kadar az değer vermeyin daha dikkatli ve düzenli olun

2023:09:03 07:42:40
Aydin Tutaklioglu

Aydin Tutaklioglu

Müşteri memnuniyeti çok kötü kesinlikle tavsiye etmiyorum. 1 gün öncesinde aldığım ürünü 1 gün sonrası aynı ürünün bir benzeri bende olduğu için geri iade edemedim.

2023:10:08 14:55:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı