3 Temmuz Anadolu İmam Hatip Lisesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

3 Temmuz Anadolu İmam Hatip Lisesi

3 Temmuz Anadolu İmam Hatip Lisesi, Erzurum şehrinde eğitim hizmeti veren bir okuldur. 1985 yılında kurulan okul, öğrencilere dini ve genel eğitim imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Okul, 1985 yılında Erzurum'un merkezinde kurulmuştur. O günden bu yana, binlerce öğrenciye eğitim hizmeti sunarak başarılı mezunlar vermiştir.

Fiyat Politikası

3 Temmuz Anadolu İmam Hatip Lisesi, devlet okulu olduğu için eğitim ücretleri devlet tarafından belirlenmektedir. Bu sayede her öğrenciye eşit fırsatlar sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Dini ve genel eğitimi bir arada sunma imkanı
  • Deneyimli ve uzman öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik imkanlar
3 Temmuz Anadolu İmam Hatip Lisesi, öğrencilerine hem dini hem de genel eğitimi bir arada sunarak onların hem manevi hem de akademik gelişimine katkıda bulunmaktadır. Bu nedenle, ailelerin tercih etmesi gereken bir eğitim kurumudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Palandöken 3 Temmuz Anadolu İmam Hatip Lisesi Yorumlar - 1

user306368

Erzurum 3 Temmuz Anadolu İmam Hatip Lisesi Ortaokulu, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir okuldur. Öğretmenlerin ilgili ve donanımlı olması, derslerin etkili bir şekilde işlenmesini sağlamaktadır. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyidir ve öğrencilerin rahat bir ortamda eğitim almalarını sağlar. Ayrıca, sosyal etkinlikler ve kültürel etkinliklerle öğrencilerin gelişimine katkıda bulunulmaktadır. Genel olarak, Erzurum 3 Temmuz Anadolu İmam Hatip Lisesi Ortaokulu, öğrencilerine başarılı bir eğitim sunmaktadır.

28 Eylül 2024
Göktuğ

Göktuğ

Dışardan görüldüğü gibi durmayan ve ayrıca iyi yorum yapmayan okulun tamamen tercih amaçlı olması isteyen gelir istemeyen nakil versin benim son senem bu sene yaz talilinde bile özledim okulu tavsiye ediyorum

2023:07:26 15:02:22
Cemalettin Baytak

Cemalettin Baytak

2007 mezuniyeti olan sözel bölümde okuyan , son olarak lise ogreniminin 3 yıl olduğu doneme denk gelen öğrenci idim. Bizim zamanimizda düz liseydi. Gayette başarılı olduğunu düşünüyorum. Okul müdürü rahmetli imdat burul idi. İyi ve disiplinli adamdı. Edebiyatta yaşar Ercan , Hatice pamukçu ,tarihte hayrettin Ardahan, beden egitimde Sedat cakalot... Burdan ebediyyete gocenlere Allah'tan rahmet hayatta olanlara sağlık dilerim.

2023:01:23 10:13:26
Yaşar Kaplan

Yaşar Kaplan

5 Yıl okudum 5 yılım boşa gitti gibi birşey okulun amacı ezber üzerine hocalara doğruyu söylesen yanlış anlıyorlar bu okuldan mezun olunca birşey olunmuyor yazacak kişilere tafsiyem yazmayın...

2022:09:27 10:37:24
Ekrem ÜNAL

Ekrem ÜNAL

İçinde ortaokulu da barındıran büyük bir devlet okulu.

2023:06:24 05:38:54
Sema Sarı

Sema Sarı

Cok harika bi okul 15 sened oldu ben o okuldan ayrilali ama hala daha izi silinmiyo ordaki yillarim arkadaslarim okadar guzeldiki

2021:12:16 06:58:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Erzurum Palandöken 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı