Erzurum Spor Lisesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Erzurum Spor Lisesi

Erzurum Spor Lisesi, gençlere spor alanında eğitim ve öğretim imkanı sunan bir okuldur. Öğrencilerin hem akademik başarılarına önem veren hem de spor alanında yeteneklerini geliştirmelerine olanak sağlayan bir eğitim kurumudur.

Tarihçe

Erzurum Spor Lisesi, 1995 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana birçok genç sporcuyu yetiştirmiş ve Türk sporuna birçok başarılı sporcu kazandırmıştır.

Fiyat Politikası

Erzurum Spor Lisesi, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanı sunarken uygun fiyat politikasıyla da dikkat çekmektedir. Eğitim ve spor imkanlarına erişim konusunda her öğrenciye eşit fırsatlar sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş spor alanları ve modern ekipmanlar
  • Deneyimli ve uzman eğitim kadrosu
  • Akademik başarıya önem veren eğitim programı
  • Çeşitli spor branşlarında eğitim imkanı
Erzurum Spor Lisesi, gençlerin hem akademik hem de spor alanında başarılı olmalarını destekleyen bir eğitim kurumudur. Kaliteli eğitim ve spor imkanlarıyla öne çıkan okulumuz, gençlerin potansiyellerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine yardımcı olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aziziye Erzurum Erzurum Spor Lisesi Yorumlar - 1

user306348

Erzurum Erzurum Spor Lisesi Ortaokul, spor alanında eğitim veren bir okul olarak öğrencilere geniş imkanlar sunmaktadır. Okulun fiziksel imkanları oldukça iyi düzeydedir ve öğrencilerin spor yapmaları için gerekli tesisler mevcuttur. Ayrıca eğitim kalitesi de oldukça yüksektir ve öğrencilerin akademik başarıları da göz önünde bulundurulmaktadır. Okulun disiplini ve öğretmenlerin ilgisi de oldukça olumlu yöndedir. Ancak bazı öğrenciler için spor ağırlıklı eğitim almak istemeyebilirler, bu durumda tercih edilmeyebilir. Puan : 4

28 Eylül 2024
Lütfü Akın

Lütfü Akın

Güzel bir okul. Ozellikle spor müzesi harika sadece şehir merkezine biraz uzak.

2022:05:30 09:22:11
ömer asaf yalçın

ömer asaf yalçın

Okulun yakınından hangi otobüsler geçiyor

2021:06:15 18:45:42
BERAT DİLSİZ

BERAT DİLSİZ

KANALİMA abone olun berat dilsiz iwmi

2020:10:12 18:41:04
Ferdi Altun

Ferdi Altun

Okulu arayınca çok muhattap olmamayı seçiyorlar...

2018:01:26 12:03:03
Turgay ALTINDAĞ

Turgay ALTINDAĞ

Spor Lisesidir.

2017:12:23 09:42:30

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aziziye Erzurum 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı