FLO Erzurum Palerium AVM Mağazası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

FLO Erzurum Palerium AVM Mağazası

FLO Erzurum Palerium AVM Mağazası, Erzurum şehrinde bulunan bir ayakkabı mağazasıdır. Mağaza, geniş bir ürün yelpazesi sunarak müşterilerine kaliteli ve şık ayakkabı seçenekleri sunmaktadır.

Tarihçe

FLO Erzurum Palerium AVM Mağazası, FLO markasının bir parçası olarak 2010 yılında açılmıştır. O günden bu yana, müşterilerine trendleri takip eden ve kaliteli ürünler sunan bir mağaza olma misyonunu sürdürmektedir.

Fiyat Politikası

FLO Erzurum Palerium AVM Mağazası, uygun fiyatlarla kaliteli ayakkabılar sunmayı hedeflemektedir. Her bütçeye uygun seçenekler bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ve şık ayakkabılar
  • Uygun fiyatlar
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
FLO Erzurum Palerium AVM Mağazası, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak müşterilerine alışveriş deneyimlerinde memnuniyet ve şıklık vaat etmektedir. Trendleri takip eden ve geniş ürün yelpazesi ile her zevke hitap eden mağazamızı tercih ettiğinizde, ayakkabı alışverişinizde keyifli bir deneyim yaşayacaksınız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye FLO Erzurum Palerium AVM Mağazası Yorumlar - 1

user306334

Erzurum FLO Erzurum Palerium AVM Mağazası, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli markalarıyla dikkat çekiyor. Mağaza içi düzeni oldukça düzenli ve temizdi. Personel de oldukça ilgili ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça makul düzeydeydi. Kesinlikle alışveriş yapmaya değer bir mağaza.

28 Eylül 2024
Mehmet Akkaya

Mehmet Akkaya

İspir den Erzurum hasta getirdik ve işten cikdigim gibi geldiğim için iş ayakkabılarım vardı paleryumdaki FLO magzasina gidelim dedi eşi. Ve gittik bir ayakkabı aldım ve o rada calisam erkek bir gorevli dediki abicim iş ayakkabılarıni kutuya koyalım dedi aldıklarında gez yengemede bir ayakkabı beyen dedi kasaya bıraktık kasadaki bayan arkadaş benim iş ayakkabılara burası çöp lük değil birakamazsin dedi si olsanız ne yaparsınız o bayanın adını almadigima pişman oldum bu yorumu okursan kasadaki bayan lütfen beni bul herkim olursan ol beni bul nolurBenim isletmelerim var ama böyle bir calisanim yok olsaydı her halde yazamiycam palryum şubeniz berbat FLO yetkilileri önce kasadaki kızlara terbiye verin

2023:10:19 15:01:20
Eneshan Durmuş

Eneshan Durmuş

Ürün aldım bir hafta giydim su çekmeye başladı teste gönderdiler teste ürün kullanıcı hatası olarak geri geldi 1 haftada ürüne ne yapabilirim kullancı hatası diyorsunuz severek alış veriş yapıyordum bundan sonraki süreçte çevremdeki herkese kötüleyecem bunun yanı sıra tüketici mahkemesine vericem

2023:12:12 15:43:47
Mr. Mr

Mr. Mr

Yahu böyle saçmalık olmaz... internetten 3 ayakkabı aldım... gelen 1 tane hiç almadıgım ve numarası yanlış bir ayakkabı... kutununda üzerinde 3 ayakkabı yazıyor... komedi gibi... internet siparişim bu mağazadan yollanmıs... neresinden tutarsan tut kalitesizlik, umursamazlık...

2020:08:26 17:23:50
Cahit Diler

Cahit Diler

Çalışanlar vurdum duymaz müşteri ile alakadar olmuyorlar benim için sıradan bir işletme

2020:02:28 06:15:37
Recep Gici

Recep Gici

Çok beğendim indirimden de faydalandım memnun kaldım

2021:11:18 14:23:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı