ŞEHİT YAKUP SÜRUCU ANADOLU LİSESİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

ŞEHİT YAKUP SÜRUCU ANADOLU LİSESİ

ŞEHİT YAKUP SÜRUCU ANADOLU LİSESİ, Erzurum şehrinde eğitim hizmeti veren bir okuldur. Okul, gençlere nitelikli eğitim imkanı sunarak onların akademik ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

ŞEHİT YAKUP SÜRUCU ANADOLU LİSESİ, 1990 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli eğitim anlayışıyla öğrencilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Okulun fiyat politikası, eğitim kalitesini ön planda tutarak uygun ve rekabetçi fiyatlar üzerine kuruludur. Ayrıca, öğrencilere burs imkanları da sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik altyapı
  • Geniş kütüphane ve laboratuvar olanakları
  • Sosyal etkinlikler ve sportif faaliyetler
ŞEHİT YAKUP SÜRUCU ANADOLU LİSESİ, öğrencilerin akademik başarılarını destekleyen, sosyal ve kültürel gelişimlerine önem veren bir eğitim kurumudur. Nitelikli eğitim anlayışı ve modern olanaklarıyla öne çıkan okulumuz, gençlerin geleceğe daha donanımlı adımlar atmasına yardımcı olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Palandöken ŞEHİT YAKUP SÜRUCU ANADOLU LİSESİ Yorumlar - 1

user306304

Okulun fiziki koşulları oldukça iyi, öğretmenlerin ilgisi ve öğrenci başarısı da oldukça yüksek. Eğitim kalitesi oldukça iyi ve öğrencilerin sosyal aktiviteleri de oldukça zengin. Ancak bazı eksikliklerin olduğu da söylenebilir. Genel olarak başarılı bir okul.

28 Eylül 2024
Lily Queen

Lily Queen

Merhaba ben bu gördüğünüz okulda liseye başladım bu yıl aşağıda sizin de gördüğünüz yorumlar yüzünden baya önyargılıydım ama cidden önyargımı yıktı ilk öncellikle okul gerçekten disiplinli bir okul ve çoğu öğrenci bundan dolayı okuldan nefret ediyor ama bu sıkılık cidden bir yönden de iyi arkadaş ortamının sağlıklı olmasına katkı sağlıyor ve öğretmen kadrosu çok iyi ve anlatımları da güzel çevresi kötü diyen arkadaşların dediği şu okulun bulunduğu çevre tam bir okul coğrafyası başka liseler ortaokullar ilkokullar hatta anaokullular bile var bu yüzden başka liselerdeki öğrenciler ziya gökalp gibi öğle arası sırasında dışarıda sorun çıkartabiliyor ve başka liselerin de olması sebebi ile okulun karşısındaki park tehlikeli ama oraya gitmememiz konusunda uyarıyorlar ve deneme de yapılıyo 11 12. Sınıfta da deneme sayısı artıyor bildiğim kadarıyla kısacası kötü yorumlara aldırış etmeyin okul cidden çok güzel bir eğitim kurumu .

2023:11:09 19:10:49
Meryem Asilkan

Meryem Asilkan

Hocalar iyi değil çevresi gerçekten kötü ve hapishane sistemli bir okul, çocuğunuzu buraya gönderip hayatını mahvetmeyin (buradan mezunum) sorumlulukta kalırsanız geçmiş olsun yardım eden 1 hoca bile yok bilerek zor soruyorlar bizi yoruyorlar gitmeyin.

2023:10:02 17:07:04
Kübra Tavuskarlı

Kübra Tavuskarlı

Bu okulda okuyorum okulumuz gerçekten güzel sadece çevresi biraz iyi değil öğretmenlerimiz falan çok disiplinli

2023:07:08 15:16:01
Babuş

Babuş

Bu rezalet okula çocuğunuzu yollayacağınıza meslek liselerine yazdırın bu kadar kötü eğitim bu kadar kötü çevresi olan bir okul yoktur. Çocuğunuzun geleceğini mahvettmeyin.(Oradan mezun olmuş bir öğrenci olarak söylüyorum)

2022:10:06 14:50:17
Ahmed Emre Özdemir

Ahmed Emre Özdemir

"Önceden özel okuldu devlet okulu oldu." demiş birisi fakat özel okuldan kalan tek şey binası. Okulda seçmeli dersleri bizim seçmemizi istemedikleri için nasıl seçeceğimizi düzgün anlatmadılar. Zaten sadece 5 ders saati seçebiliyoruz ve okul bunların hepsini din dersleri yapıyor.

2021:06:30 07:31:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–15:50
  • Salı 08:30–15:50
  • Çarşamba 08:30–15:50
  • Perşembe 08:30–15:50
  • Cuma 08:30–15:50
  • Cumartesi 08:30–15:50
  • Pazar 08:30–15:50

Erzurum Palandöken 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı