Erzurum Yusufçuk Kreş & Preschool Education

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Yusufçuk Kreş & Preschool Education

Erzurum Yusufçuk Kreş & Preschool Education, Erzurum şehrinde bulunan çocuklara eğitim ve bakım hizmetleri sunan bir kuruluştur. 2005 yılında kurulan kreş, uzman eğitimciler tarafından yönetilmekte olup çocukların bireysel gelişimlerine önem vermektedir.

Tarihçe

Erzurum Yusufçuk Kreş & Preschool Education, 2005 yılında açılmış olup o günden bu yana binlerce çocuğa kaliteli eğitim hizmeti sunmaktadır. Kuruluşundan bu yana çocukların mutluluğu ve gelişimi için çalışmalarını sürdürmektedir.

Fiyat Politikası

  • Haftalık, aylık ve yıllık ödeme seçenekleri mevcuttur.
  • Fiyatlara öğle yemeği ve çeşitli aktiviteler de dahildir.

Önemli Özellikler

  • Uzman eğitimciler tarafından verilen eğitim programı
  • Modern ve güvenli bir öğrenme ortamı
  • Çocukların bireysel ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş eğitim planları
Erzurum Yusufçuk Kreş & Preschool Education'i tercih etmeniz için çocukların mutluluğunu ve gelişimini ön planda tutan bir kuruluş olmamızdan dolayı gurur duyuyoruz. Çocuklarınızın en iyi eğitimi alması ve güvenli bir ortamda olmaları bizim önceliğimizdir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Erzurum Yusufçuk Kreş & Preschool Education Yorumlar - 1

user306200

Erzurum Erzurum Yusufçuk Kreş & Preschool Education Okul, çocukların eğitimine önem veren, deneyimli ve ilgili bir eğitim kadrosuna sahip bir kurum. Okulun fiziksel koşulları da oldukça güvenli ve hijyenik. Çocukların gelişimine katkı sağlayacak etkinlikler düzenleniyor ve eğitim programı oldukça başarılı. Velilere düzenli olarak bilgi veriliyor ve iletişim oldukça güçlü. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir okul.

27 Eylül 2024
Zehra ayşe

Zehra ayşe

Kızımı yaz dönemi için verdim 2 aylık sürede çok memnun kaldım. Emeğinize sağlık.

2023:09:06 08:47:06
Zeynep Kurt

Zeynep Kurt

Allh razı olsun ben ıkı yıllık deneyimimiz de oglumda ki gordüğüm gelişmeler güzel değişmeler gönül rahatliğiyla tüm ebeveynlere tavsiye ederim cocukları için gercek anlamda bir egitim bakim istiyorlarsa kesinlikle kayıtlarını yaptırmalıdırlar katkılarından bu guzel egitim iletişim davranım için tum oğretmenlerimize butun samimiyetimle tesekkürlerimi sunuyorum.

2022:05:29 09:44:32
umut ali

umut ali

2 yaşındaki oğlumu göndermeyi düşünüyorum. Saat 08-17.00 arası fiyatınız nedir? Öğrenebilir miyim?

2023:01:03 20:15:45
Kübra Çetin

Kübra Çetin

Gerek eğitimiyle,gerek öğretici kadrosuyla,gerekse sosyal imkanlarıyla çocuklarımızı güvenle emanet edebileceğimiz çok güzel bir kreş.

2020:08:05 10:12:16
Alpaslan GÜVEN

Alpaslan GÜVEN

Çocuklarınızın okul öncesi kaliteli bir egitim almasını istiyorsanız bu kreşi kaçırmayın.objektif bir yaklaşımla eğitimlerini yakından takip ettiğimden dolayı kaliteli personeliyle kreşin çocuk dünyasına göre dizayn edilmiştir.

2020:09:04 18:12:05

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:30–17:30
  • Salı 07:30–17:30
  • Çarşamba 07:30–17:30
  • Perşembe 07:30–17:30
  • Cuma 07:30–17:30
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı