Ciğerci Erdal Usta Yakutiye

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Ciğerci Erdal Usta Yakutiye - Erzurum

Ciğerci Erdal Usta Yakutiye, Erzurum şehrinde lezzetli ciğer yemekleri sunan bir restorandır. İşletme, geleneksel Erzurum ciğeri konusunda uzmanlaşmıştır ve müşterilerine en kaliteli ve lezzetli ciğerleri sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Ciğerci Erdal Usta Yakutiye, 1995 yılında Erdal Usta tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, işletme kaliteli hizmet anlayışı ve lezzetli ciğerleriyle müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

İşletme, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ciğerler sunmaktadır. Menüdeki fiyatlar, lezzetli yemekleri deneyimlemek isteyen herkesin bütçesine uygun olarak belirlenmiştir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Erzurum ciğeri
  • Kaliteli ve taze malzemeler
  • Hijyenik ortam
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Ciğerci Erdal Usta Yakutiye'yi tercih etmeniz için birçok neden var. İşletme, lezzetli ciğerleriyle müşterilerini memnun etmeyi amaçlamaktadır. Ayrıca hijyenik ortamı, uygun fiyat politikası ve hızlı hizmetiyle de dikkat çekmektedir. Siz de geleneksel Erzurum ciğerini deneyimlemek istiyorsanız, Ciğerci Erdal Usta Yakutiye'yi ziyaret edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Ciğerci Erdal Usta Yakutiye Yorumlar - 1

user306142

Erzurum Ciğerci Erdal Usta Yakutiye Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Ciğerleri çok lezzetli ve tazeydi. Servis hızlı ve personel çok ilgiliydi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

27 Eylül 2024
Rıza Uğur

Rıza Uğur

Hemen hemen bütün ürünleri lezzetli, yemeğin yanında gelen mezeler ise sıcak lavaşla oldukça başarılı. Benim favorim et şiş ve adana kebap ikisinden de azar azar alıyorum mezeler ve sıcak lavaşla çok iyi oluyor. İyice doyarak mekandan ayrılıyorum. Fiyatları da şuanki piyasaya göre oldukça iyi az et az adana yanına ayran 190 tl gayet iyi bir fiyat, Erzurumda cağ dışında kebap yiyecekseniz tavsiye edilir.

2023:12:18 06:32:47
Karabulak Zeynep Gül

Karabulak Zeynep Gül

Öğrenciyiz, arkadaşlarımla birlikte ciğer yemeye gittik ciğerler çok lezzetliydi,ayrıca yanına gelen mezeler de enfesti. Ortam aile ortamına uygun olduğu için çok rahat ettik. Ayrıca ustayla da sohbet ettik çok güler yüzlü ve cana yakındı. Teşekkür ederiz, eline sağlık Erdal usta💯👍

2023:12:17 10:04:29
kaan erdemli

kaan erdemli

Personel güler yüzlü ve samimi ayrica yemekler hem porsiyon hemde tat konusunda gayet yeterli fiyatlarda genele göre ucuz kesinlikle gidin

2024:01:14 18:12:01
Fatma GÜL

Fatma GÜL

Herşey dört dörtlüktü lezzet efsane bir Urfa mutfağı kadar hoştu ilginiz için teşekkürler

2023:12:11 16:56:46
Zeki Ozyurt

Zeki Ozyurt

Erzurum da iş seyahetimizde özellikle öğle yemeklerimizi yediğimiz kebapçı, işletmede ben çoğunlukla Adana yedim ve lezzetli idi. Özellikle ikramlık salata, ezme köz soğanı lezzetli idi. Arkadaşım kanat, tavuk şiş vs de yedi lezzetli buldu. Biz ciğer yemedik. İşletme sahibi ve erdal usta sürekli gittiğimiz için Samimi sohbetler ettik yemek sonrası çay ikramları ile. kadayıf de yedik bizim damak tadımız uymadı. çok lezzetli gelmedi bize, Otantik güzel lezzet mekanı sağlık olur tekrar yolumuz Erzurum'a düşerse Ciğerci Erdal ustama kebap yemek isteriz. Yediğimiz kebaplar lezzetli idi,fiyatşarı makul ve ikramları çok iyi idi. teşekkür ederiz.

2022:06:10 20:26:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–23:30
  • Salı 08:00–23:30
  • Çarşamba 08:00–23:30
  • Perşembe 08:00–23:30
  • Cuma 08:00–23:30
  • Cumartesi 08:00–23:30
  • Pazar 08:00–23:30

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı