Çatyolu Hacıbaba Restaurant

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzurum Çatyolu Hacıbaba Restaurant

Çatyolu Hacıbaba Restaurant, Erzurum şehrinde lezzetli yemekleriyle misafirlerine hizmet veren bir restorandır. 1990 yılında açılan işletme, geleneksel Erzurum mutfağının en özel lezzetlerini sunmaktadır.

Tarihçe

Çatyolu Hacıbaba Restaurant, 30 yılı aşkın bir süredir Erzurum'un damak tadına hitap etmektedir. Geleneksel yöntemlerle hazırlanan yemekleri ve sıcak atmosferiyle müşterilerin vazgeçilmez mekanı olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

  • Çatyolu Hacıbaba Restaurant, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir.
  • Menüdeki yemeklerin fiyatları oldukça makuldür ve her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Erzurum mutfağının en özel lezzetlerini sunar.
  • Taze ve doğal malzemeler kullanılarak hazırlanan yemekler.
  • Samimi ve sıcak bir atmosferde misafirlerini ağırlar.
Çatyolu Hacıbaba Restaurant, lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve sıcak atmosferiyle Erzurum'da tercih edilmesi gereken bir mekandır. Geleneksel Erzurum mutfağını deneyimlemek isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Çatyolu Hacıbaba Restaurant Yorumlar - 1

user306120

Erzurum Çatyolu Hacıbaba Restaurant Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Yemekler çok lezzetliydi ve personel çok ilgiliydi. Atmosfer de çok güzeldi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

27 Eylül 2024
Elif Öztaş

Elif Öztaş

Toplu bir yemeğe geldik ilgilenenlere teşekkür ederim…Döner cağ tadı vardı ama güzeldiPilav çok güzeldi tadı görünüşüLahmacunu beğendikTatlılarda çok güzeldiFotoğraftaki ekmek çok güzeldi tadı😋Servis hızlı idiEn önemlisi lavabolar temizdiTeşekkür edirizÇay çok kötü idi ama ona da önem. Verirseniz güzel olur..

2024:01:24 16:22:09
Sabri Görkem Uludüz

Sabri Görkem Uludüz

Lezzet olarak güzel fakat hizmet ve atmosfer berbat ötesi. Hesap yanlış geldi, sipariş eksik geldi, kısacası bir dediğinizi iki kere söylemek zorunda kalıyorsunuz. Ben 1 porsiyon döner istedim servis olarak fakat yanında pilav vb gelmedi. Meze fazlasıyla yetersizdi. Toplam hesaba bakıldığında aşırı derecede pahalı buldum. Şahsi olarak birdaha tercih etmeyeceğim mekandır.

2023:11:09 10:41:26
Can Berk Çiçek

Can Berk Çiçek

Erzuruma gelip burda döner yemeden gitmeyin. Sade döneri ayrı güzel dönerli pidesi ayrı güzel mutlaka pidesini deneyin. Aile için gayet nezih ve ferah bir mekan toplu yemeklerde hizmetiyle ve lezzetiyle sizi tahmin edecek bir mekan.

2023:11:17 16:13:10
Merve Ayas

Merve Ayas

Çalışan ilgi alakası güzeldi. Sanıyorum mekanın sahibi de kibar bir beyefendi, birkaç kez masaya uğrayıp memnuniyetimizden emin olmak istedi. Döner, cağ kebabı ve kadayıf dolması denedim. Döneri gayet lezzetli, cağ kebabını tek şiş yedim biraz yağlı tarafı denk gelmiş hepsi mi öyle bilemiyorum o yüzden çok güzeldi diyemem ama yumuşak ve yemesi kolaydı. Kadayıf dolması çıtır çıtır ve lezzetliydi. Normalde tek porsiyonda iki tane varmış ben bir tane rica ettim. İkram olarak özel bir ekmek geldi masaya rengi sarıya dönük ve sıcacıktı çok lezzetliydi. Masada salata ve çay ikramı bittikçe devam etti. Gayet güzel mekan.

2023:03:04 17:08:36
orkidenin mutfağı

orkidenin mutfağı

Kalabalık bir şekilde gittik tek çeşit yemek yok. Ne ararsanız var. Farklı ürünlerin bir arada olması çok iyi. Çağ, İskender, döner, lahmacun tercih ettik. Hepside 10 üzerinden 10 puan. Tatlı ve çayı da süperdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023:03:19 13:04:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı